1 Nisan 2019

w - du gaeui segye s01e09:

Episode #1.9

--- spoiler ---

.iyice karman çorman oldu. hikayeyi mutlu bitir diye usb bellek ile babasına mesaj yollamış. adam da zaten uçakta katille karşılaştıktan sonra nasılsa kurtulup hemen geri dönmüş, kızdaki mesajı alıp hikayeyi mutlu sonla bitirmeye çalıştı.

.önce katile yüz verdi. kendi yüzünü verdi. sonra yakalattı. sonra da savcıya öldürttü. sonra savcı yakalandı falan her şey tamamdı. en azından böyle olacak demişlerdi ama katilin yüzü açıklandığı programı katil basıp herkesi öldürdü. o sırada bizim doktor kız yine olaylara dahil oldu. zaten elemanla karşılaşıp dalıp gidiyordu. malca bir hadise ama bunlar olmaktaydı. güya mutlu son olacaktı ama böyle oluyor. kötü adamın özel güçleri var, istediği zaman hikayeye girip çıkabiliyor. böyle bir şey tasarlamışlar. hiç olmamış.

.arada gösterdikleri çizgi roman kesitlerinde, kız kendine kolaj yapmış. gerçek dünyadaki olayları da içine katmışlar. onlar da hatalı olmuş bence.

.en son hocanın yüzü gitti, katil sesine büründü. yüzümü tamamla falan diyor. ne anlama geliyor? adam kendini mi kaybetti? sorunu ne? ne istiyor? manasını çözemedim, güzel de çözebilirler. saçma sapan bir yere de gidebilir. şimdilik ortada kaldı.

.rüyalarda elemanı görüp iç geçirmesi olayını fazla romantik yapmışlar. arada giren hüzünlü bir müzik var, şak diye giriyor. sonra tekrar mutlu melodiye geçiyor. böyle şeyler devamlı devamlı oldu.

.devamlı bir serum manyaklığı var, kafası dönene serum dayıyorlar. geçen bölümden sonra arabaya geri dönüp hemen rüya olduğunu çizmişti. sonra annesi diğer elemanın bağrışları arasında kızına geldi, arabada bayıldığı gördü. hemen serumu dayamışlar. adamların tarzı bu demek.

.çok fazla oynadılar. bir yönde gitseler daha manalı olacaktı. şimdi iyice şaka gibi oldu. profesörü pek sevindi böylesine ama her şeyi unutması çok basit bir senaryo hamlesi oldu. daha iyisini beklemiştim, hem böyle de kalmayacak o belli. göreceğiz bakalım.

--- spoiler ---