19 Nisan 2019

supernatural s14e18:

Absence

--- spoiler ---

.hakkatten analarını öldürmüşler. sanki önceki ölümlerinde anaları cennete değil miydi? mutluysa mutluydu, niye geri getirmişlerdi? şimdi niye getirmiyorlar. yok efendim olmuş da olmamış da şudur budur.

.jack karın ağrısı gibiydi, gücünü bir türlü doğru düzgün kullanamadı, hep böyle şeyler oldu. şimdi lucifer'i, nick'i öldürüp hayal olarak karakteri devam ettirmiş oluyorlar. iç sesi olarak böyle kötücül bir şey bulduysa, yandık zaten...

.kazayla insan ölüyor, neden gidip teslim olmuyor. artık güvenmezler, sen de onlara güvenemezsin diyor. sonra esas kötü jack mi olacak yani? doğru düzgün kimse üzülmedi bile. castiel de yılandan bahsedip durdu. esas karanlıkla anlaşmaları vardı o ne oldu?

.rowena'ya geldi meseleler. öldüyse geri canlandıracağız dediler. jack önce davrandı. karıyı aldı, büyüyü yapacaklardı ama beden ortada yok, resmen toza çevirmiş bedenini, neyse jack büyüyü tamamladı ama cansız bedeni geri getirmiş. onla da bir tören düzenlediler ve mevzu kapandı.

.hiç de etkilenmediler. dean bir sandalye kırmış oldu. ağlayan bile yoktu. lan bunlar dean'e bir şey olacak diye daha çok ağlamışlardı. zaten mary'nin diziye kattığı bir şey de yoktu. manasız bir zorlama oldu. jack karanlık tarafa geçsin diye zorlamış oldular.

.cennete gidip bakmaların da bir manası yoktu. cennetten adam kaçırma mı yapacaklardı? dumah geldi, diğerine ne oldu meselesinin bir manası var mıydı? onun üzerinde durdular, öyle geçti gitti işte.

.jack'in kafa gittiği zaten belliydi, bu vakte kadar bir sürü işaret vermişti dediler. onu aileden biri yaptık dediler. öyle muhasebesini yaptılar, sanki bu sorular sorulmasın diye salladıkları muhabbet gibi oldu. ne bileyim daha etkileyici olması gerekirdi, yorulmuşlar artık.

.bir de siyah beyaz şekilde geçmişe gidip anasına güzelleme yapmaları da çok manasızdı. öldüğünü zaten onlarla anladık, melek gibi karıymış da ölmüş, cennete gitmiş. tamam anladık.

--- spoiler ---