6 Mart 2019

wayne s01e02:

Chapter Two: No Priests

--- spoiler ---

.böyle boş beleş işlerle ilerleyecek gibi. motorsikletle devam ederler, uykuları gelir, karınları acıkır, bir de kızcağız adet görmeye başlar. sonra olaylar gelişir. tüm olay aslında bir yerden sonra bu olur.

.elemandan tampon ister, o da marketten almaya utanır. üç tane market gezer. bir tanesinde buna yardım eden kadının eski sevgilisi kıza rahatsızlık verir, onu paketler. tabii bu süre içinde bir saat geçmiştir. şaka gibi yani.

.kız bunu terk eder, sonra garson kadın olaylara dahil olur. kırk yaşına gelmiş, bir sürü iş ve sevgili ile takılmaktaymış. wayne de kız beni takip etme diye takip etmez ama çadırlarını kurcalayan veletler kızlar hakkında wayne takip dersi verir. kestirmeden gitmek için golf sahasından geçmek zorundadır ama orada sıkıntılı bir tip vardır. bizim wayne yine de gider. mermiye kafa atan adam wayne!

.kaya tuzuymuş. supernatural mi lan bu? ağzı yüzü biraz yara olur. eleman bunu paketler, ellerini kollarını bağlar. kız arkadaşı da satanistmiş. bıçakla parmak arası sektirmece oynayalım der! wayne eline saplar. o ara kız arkadaşı montu verdiği ergenlerden elemanın yerini bulmuş ve elinde elektrikli testere ile gelmiştir. çalıştırmasını da babası sayesinde soğukta kalarak öğrenmiştir. olaylar gelişir. pompalı tüfekli elemanın ayak parmakları kopar, satanist sevgilisinin yüzüne bir şeyler yapışır. yaşlı garson en son bunları kurtarır ve nereye gidecekleri konusunda işlere geri dönerler.

.bu mal oğlan kartpostalı ev sahibinin mektubuna koymuş. o da poliste kızın babasının kulağına gitti. hepsi florida'ya gidecek gibi duruyor. eğlence durdurak bilmiyor yani. yine kanser olayı vardı. polis amirinin odasında organını kontrol etmesi ve gelişen komikli olaylar vardı. işin ucunda yine kanser vardı. komikti itler? eh belki olabilir.

---- spoiler ---