6 Mart 2019

nanatsu no taizai s03e07:

Kioku ga Mezasu Basho

--- spoiler ---

.iyi güzel de diane hikayesine şimdi gerek var mıydı? daha uygun bir zamanda bu hikayeyi yapsalar çok daha ilginç olacaktı. şimdi iblis ırkları coşmuş gitmiş. memleket elden gidiyor, bu karının hafıza gidip memleketine döndü diye hepsi peşinden gitti. ya iblisler gelirse ne olacak? bunu niye düşünmediler?

.meliodas ile diane tanışması falan komikmiş. kızı da ipten almış, sorumluluk onunmuş. hep korumaya da karar vermiş ama işte neden şimdi ulan?

.esasında tamamen geçmiş görüntülerinden oluştu. eskiden devler ırkı pek savaşçıymış. liderleri bir tane sarı kafalı karı imiş. savaşlarda cesaret örneği gösterirmiş. insanlar devleri paralı asker gibi tutarmış. diane'nin şişko arkadaşı savaşmak istemezmiş. o ara meliodas ile tanışır, gidecek yerimiz olabilir der. sonra şişko arkadaşı bir göreve gönderilir ve ölür. diane lideri ile kavga eder ama sonraki gün için savaş meydanındalardır. savaş meydanında düşman yoktur. meğer insanlar devleri ortadan kaldırmak istemiş. ilk kandırırlar, sonra zehirli oklarla saldırırlar. lideri diane için ölür. kız da gözyaşlarına boğulur.

.esir olarak getirirler, tam infaz edilecekken meliodas gelip kurtarır. hikaye de burada bitler. kral da keçiyi biraz döver. anıları da garip garip şekle girer. nerden siliniyor? gözleri bir halleniyordu. kafasına darbe öncesindeydi ama daha onu bile çözemediler.

--- spoiler ---