7 Mart 2019

rectify s03e03:

Sown with Salt

--- spoiler ---

.durduk yere bir sürü gerilim. eleman her şeyleri berbat ediyor. öfke kontrolü de gerekiyor. insanlara saldırıyor. hem de tekrar saldırırsa direkt hapse düşeceği konusunda anlaşma imzalamış. bu adamın sorunu ne diyor insan da ne bileyim dizi bu kadar akmadığı halde, iyi akıyor.

.bir olay yok aslında, intihar eden elemanın sorguları var. şerif ayaküstü sorular soruyor, cevaplar alıyor. yine trey salağı daniel'in kuyusunu kazıyor. yok efendim sarhoştu diyor şu diyor bu diyor. telefonda ve cüzdanda nasıl sadece daniel ve george'un parmak izleri oluyor? bu salak elleyip sildiyse george'un izleri de silinmiş olmalı. hiç ellememiş miydi? o kısımları çok hatırlayamıyorum.

.dizinin bölümlerini indirmek dert oluyor. torrent kalmamış. netflix sayfasını kaldırmış. kıytırık dizi sitelerinden video bulmaya çalışıyorum. bir tanesi kore altyazılı çıktı. neden böyle yapması?

.her neyse amantha iş gezisinde adamın tekiyle kırıştırdı. devamını göstermediler ama zaten devamı kesin gibi. 

.avukat salağı daniel yanındaydı. şerife birlikte geldiler, tekrardan bir soru cevaplama işine giriştiler ama işlerin o kadar da iyi olmadığını görünce geri çekildiler. doğru düzgün soru da cevaplayamıyor, sanki oyun oynuyor bizim mal daniel.

.tawney ve teddy iyice saçma sapan bir hale gelmiş. evden eşyaları almaya gelirken adam karısına gelmeyeceğini söylediği halde gelip görmeye çalışıyor. tawney en son madem birlikte gidelim terapiste diyor, bu sefer de teddy kabul etmiyor. beter olun lan zaten.

.daniel'in anası ve üvey babası ted arasında da soğuk rüzgarlar esmeye başlamış. dükkandan miras falan istiyor. mutfakta para muhabbeti dönüyor. adam bence iyi idare ediyor ama kadın işte hala bozuk çalıyor.

.saçma sapan bir havuz boyama derdindeler. eski arkadaşı ile muhabbet ediyorlar. bölümün ismini de oradan çekmişler. olsa ne olur olmasa ne olur?

--- spoiler ---