26 Mart 2019

w - du gaeui segye s01e03:

Episode #1.3

--- spoiler ---

.pek eğlenceli gidiyor salaklar, her bölüm saçma sapan öpüşme sahnesi tasarlamışlar. eleman biraz kasıntı. çizgi roman karakterini oynamak için mi böyle yapmışlar bilmiyorum ama esas oğlan haricinde diğerleri daha iyi görünüyor. şimdiye kadar alışamadık.

.esas kız sempatik bir insan evladı. gerçeği söylememek için çok direniyor. bunun için kurşun bile yedi. çizgi roman dünyasında kurşun neden bunu delip geçti? onun açıklaması ne olacak onu anlatmadılar.

.anlatmadıkları çok var. nasıl kayboluyor, bölüm sonu şaşırtması esas karakteri nasıl bekliyor? bu kadar olay çiziliyor mu? çizgi roman o kadar uzun olmaz herhalde. şimdilik duruyor böyle. çizer gözlüklü oğlan da kızın diğer dünyaya geçtiğine inandı ve sorulması gereken soruları sordu.

.yorgunluktan bayılmış, öyle dediler de nasıl bayılmaymış o, dünya değiştirdi. ceo'nun (tepenyeyo mudur nedir, çok seviyorlar bu lafı) kucağında otel odasına geldi, o serumları bağlamasalar olmazdı, onları da bağladılar. derken iki gün uyudu ve uyandı ama sonra iç çamaşırı ve silahla şaşırtmaca yapıp dünyadan çıkmak istedi, yapamadı.

.çıplak dediler ama iç çamaşırıylaydı, bunu da not etmek isterim. güney kore olunca, doğu toplumu bunları ayırt edemiyor galiba.

.zaten elemana şaşırtması gerektiğini anlattı, kaybolması olayından şüphelendi. tepelere bakıp beni yakalayacağım zaten diyor. yani olaylar zaten karışık, üzerine bu kızın şüpheli durumları iyice karıştırdı. şimdi otelde kalıyor, kendisi seyahate çıktı. zaman yine geçecek mi ne olacak belli değil.

.polisten falan korumaya çalışıyor, zaten kimliği falan da yok. bir yakalanırsa işi yaş. gerçeği söylerse, mutlu son ihtimalini ortadan kaldırırım diyor. baktığın zaman güzel bir düşünce.

.babası çizimlere, karısıyla boşandıktan sonra dalmış. esas elamanı öldürmek istemiş. intihar sahnesi çizmiş ama tek elle tutunma şekline dönmüş, bir gece öyle beklemiş, sonra beğenmediği yerler kendi kendine çizilmiş. bir yerden sonra esas oğlanla alakalı bir hadise diye düşünüyor. onu şeytani kabul ediyor. karakteri yaratan kendisi ama olaylar çok değişik oluyor böyle. tanrısın baş kaldıran bir ceo hazretleri.

--- spoiler ---