26 Mart 2019

nanatsu no taizai s03e22:

Tsumi no Kikan

--- spoiler ---

.bölüm sonunda meliodas döndü. şükür dedik. dönüşü pek güzel oldu. elizabeth'i korumak için tam vaktinde döndü. elizabeth'in görmediğimiz tek gözünde tanrı ırkından olanların göz bebeği varmış. onu da yeni gördük, daha önce gösterdiler mi bilmiyorum. kendisinin özel güçleri de varmış. yeni ortaya çıkıyor gibi ama şovalyeyi kurtardı.

.öncesinde kendi bedenini tanrı ırkından bir kadın savaşçıya veren tip vardı. hatta kralın kardeşi mi neymiş. kadın savaşmak istemedi, zorla savaştırdılar ama sonunda öldü. iblisler pek kuvvetliymiş. en son meliodas bir yumruk attı, uçtu gitti ya geri döner herhalde.

.esas kibirli abimizle, meliodas'ı öldüren tipin savaşı harikaydı. adam güneşin kuvvetini artarak kullandı. ne olduğunu kimse anlayamıyor. kendini çok zorladı ama diğer tarafta öldürdü mü? yoksa biraz sarstı mı göremedik. iki tane en güçlüsünü  o şekilde öldürmemiştir diye tahmin ediyorum.

.bir de halkı büyülediler mi ne yaptılar? herkes kaleye diye çağırırken birbirlerini kesmeye başladılar. zaten bütün kentin anasını ağlattılar, kale içinde fazla bir yer kalmadı. meliodas bunları dövmeye geliyor. sonraki bölümde güzelce dövse bari. çok daha güçlenerek gelmiş olması lazım. domuzcuk bize söylesin bunları.

--- spoiler ---