23 Mart 2019

supernatural s14e16:

Don't Go in the Woods

--- spoiler ---

.bu sezon bitiyorlarmış galiba. bitsinler artık zaten, iyice baydılar. arada özleriz belki ama o kadar kendini tekrar artık zarar. şimdi jack kötü olacak herhalde. michael'ı harcadıklarına göre bu böyle olacak. başka kötü kalmadı. evrenleri yok olacakken şimdi yine jack'e kaldılar.

.o da oğlanlara yalan söyledi. veletlerle takılmıştı. sonra gücünü göstermiş, gösteriş yaparken kızın teki korkmuş, şak diye göbeğine melek bıçağı girmişti. zaten girecek dediydik. kendini kaybetti dediydik. bunların hepsi oldu. gücünü izinsiz kullanmayacakmış. böyle söz verdi ama bakalım ne kadar olacak, başka bir soruna da yol açabilir.

.tabii bir de castiel olayı vardı. onu da getirebilirler. şimdi ortalarda yoktu. yürüyüşe çıkmış gibi anlatıyorlar da adam hiçlikle anlaşma yapmıştı. jack de bunu biliyordu. olaylar bu yönde de patlak verebilir. jack o ara sıkıntıya düşer, sonra toparlarlar. hepsi ölerek bitseler efsane olabilirler.

.avcılar, canavarları insanlardan saklarlar bizler için öldürürler. paralarını nasıl kazanırlar bilemeyiz. benzin masrafları ucuz herhalde onların, bizde devamlı dolar artıyor da... neyse adamlar dava dava koşturur, bir tane insan eti ile beslenen canavar bulurlar. kızılderili olayıymış.

.adamın teki çok aç kalmış. ailesini yemiş. kızılderililer de bunu lanetlemiş. kendini tüketmiş. ağzından mide asidi damlarmış. kızı tenhalara götürmüş oğlan ve şerif babası ile başlattılar. kızcağız pis tuvalete oturduktan sonra öldü. ölüsü de boşa gitti, yiyen olmadı.

.sonra oğlan kafayı yedi, çakal zannediyorlar, onu avlamaya çıktı. bu arada babası avcı kardeşlerle tanışmıştı. niye insanlara doğruyu söylemiyorsunuz falan diyordu. kendisi de günün sonunda söyleyemedi.

.hemen oğlanı kurtarmaya koştular. ölen kalan olmadan, aradaki zenci figüran gibi olmadan kurtardılar. pek fazla zorlanmadılar. gümüş bıçak kalbe batırılmalıymış. kafa kesseler ölmeyecek miydi yani tam olarak? onu da test etmediler. baba şerif biraz ısırıldı. oğlan doğruyu söyle derken jack'e doğruyu söylmeye geldiler. söylediler de ama bir şey değişmedi işte eleman söz verdi ama olanları anlatmadı. bu da burada bitti. ha veletler de geçen bölümün hayalet avcısı meraklı veletleriydi.

--- spoiler ---