24 Mart 2019

nanatsu no taizai s03e20:

Kibō wo Motomete

--- spoiler ---

.meliodas'ı öldürdüler. yedi kalbi varmış. yedi kalbini de bıçakladı. kendisi de pek severmiş bu oğlanı, gözyaşları eşliğinde öldürdü. esasında güzel sahneymiş de insan yine geri geleceğini bildiği için o kadar üzülemiyor.

.öncesinde tanrı ırkı ile savaşırken bunları yalnız bırakmış. o yüzden kaybetmişler. neden böyle yapmış? neden ihanet etmiş, şimdiki arkadaşlarına da ihanet edecek miymiş? bunlar belirsiz durumda kaldı. eleman cevap veremeden öldü gitti.

.peki ban ne demeye ortama daldı, ölmedi iyi güzel ama sadece meliodas'ın ruhunu kurtarmak için mi? hem iblislerin nasıl ruhu oluyor? ölüleri dirilten karıyı öldürdü. onun sayesinde elaine canlıydı, o da gitti. meliodas'ı da kurtaramadı. elde var sıfır oldu.

.elizabeth gidince kurtaracak falan zannettik. iblisler ölünce nereye gider? nasıl devam ettirecekler kim bilir artık. şimdi ülke topyekün iblislerle savaşta ama ilkin kutsal şovalyeler ya da daha güçlü ruhları toparlamak için halkla anlaşma yapmışlar. bu tip insanları getirdiklerinde hayatta kalma sürelerini uzatıyorlar. üç ay daha dedi. üç ay ne lan?

--- spoiler ---