17 Mart 2019

supernatural s14e15:

Peace of Mind

--- spoiler ---

.jack tekrar kötülerden olacak gibi. evrendeki en güçlü yaratık oldu. michael derdi bitti, şimdi oğlanın ruhu ne kadar yandı, tekrar kötü olacak mı diye ruhsuz peygambere götürüyorlar. muhabbetler güzeldi aslında. galaksinin merkezindeki kara delikleden girdiler, ruhsuz olmak hiçbir şey hissetmemektir dedi. jack bir şeyler hissediyor ama normal değil, şeytani bir şeyler, daha kötüsü iyilik yapacağım derken şeytan olacak.

.yılan sahibini özlemiştir diye onu cennete yolladı. yemiyordu içmiyordu ama bildiğin öldürdü. neyse ki kapıda cass gördü, sonra üzerine gidecekler, bu kafayı yiyecek ve böyle olaylar gelişecek. durumlar hep böyle oluyor zaten.

.dean ile yılan gezintileri komikti. yılandan değil sokmasından korkuyormuş. domuz pastırması verip yese, daha komik olabilirdi. yılan meselesini hüzünlü hadiseye bağladılar, devamı gelecek orası kesin.

.bir sığınak dolusu avcı öldü gitti, sam kafayı yemiş, her tarafta onları görüyor. bundan kaçınmak için de devamlı kendini işe vermiş. iş dediğin de yaratık öldürme. cass ile birlikte olaylara akıyorlar. komik desen değil yani. bir açıklaması bile yoktu.

.belediye başkanının tekine özel güç gelmiş, kasabası dağılıp gidiyormuş. bir şeyler isteyince olduğunu fark etmiş. sonra insanları eski tarzda tutmak için hepsine istediğini yaptırmaya başlamış ama kızı hariç. ona sözü geçmiyormuş.

.bu ikisi mekana dalıp olayları araştırırken, sam de kontrol altına girdi. cass melek olduğundan bir şey olmadı da ona melek demeye şahit lazım. muhabbetlerinin komikliği devam ediyor, orasına lafım yok.

.derken cass olayları fark etti. bir oraya bir buraya koşturduktan sonra kızdan şüphelendi, esas sorun babasındaymış. sam'in beyni patlayacakken kız bunu kurtardı. ne alakaysa artık, kendi sevdiği oğlan için kurtarmayan kız, sam'in beyin güneşte kalmış karpuz kıvamına gelince babasını durdurdu ve kendi kafasına hapsetti. olay da burada bitti.

--- spoiler ---