17 Mart 2019

nanatsu no taizai s03e14:

Taiyō no Aruji

--- spoiler ---

.yedi ölümcül günahın en güçlüsü ile tanıştık. gücünü güneşten alıyormuş. süpermen gibi yani. biraz araklamışlar ama görüntüler ve kibirli hali bir harikaydı. gece de çok mütevazı bir insan, o da tavernacı, biraları bir harikaymış. on emirden gelen iki tip bile hayran oldu.

.dövüş sırasında pek bir şey olmadı da ruhunu yemeye geldiğinde karının yanıp patlaması harikaydı. ölmüştür diye umuyoruz. galand mıdır nedir? şu devamlı gördüğümüz tip de kendi sözünü çiğneyip taşa dönüştü.

.tabii en iyi vuruşunu yapıp da ancak kolunu çizebildiği için biraz korkmuştu. can havli ile kaçınca da taşa dönüştü. pek eğlenceli, pek güzel bir bölüm oldu böylelikle.

.ban ve arkadaşları da ne hikmetse kaça kaça bu adamı buldu. diğerleri de bunu arıyordu. hepsi bir araya gelecek gibi. elena mıdır nedir, neden ölmedi? onu pek açıklamadılar. içindeki hiddet geçince de hala canlısın dediler ya o kadar işte. 

.hem diğer kız bunları sırtında taşıdı, üzerlerine taş gelirken kaçmaları da güzeldi. adamlar golf oynar gibi üzerlerine taş atıyorlardı. sonra işte kaça kaça bu arkadaşı buldular.

--- spoiler ---