28 Mart 2019

nanatsu no taizai s03e24:

Kimi ga Iru Dake de

--- spoiler ---

.biraz kekremsi bitti. meliodas bir parça daha ruhunu kaybetmiş gibi. duygular her gelişte biraz daha gidiyormuş. şimdi esas kötü iblis velede biraz olsun duygusal bağ kurmuş. o yüzden koca şehri yok etmekten vazgeçti. meliodas'a da beni öldür dedi, o da büyük bir zevkle öldürdü. arkadaşları falan da yadırgadı, küçük çocuk falan çok üzüldü.

.ona da korktuğu şeye dönüşme büyüsü yapmışlar, velet olmaktan korkuyormuş. sevdiği öpünce eski halin geldi. komik yaptılar ama velet halini büyük sevdiği kız öpünce kaslanması ne demek oluyor? nasıl bir hayal gücü var bu mallarda böyle.

.kazandıkları halde meliodas falan pek sevinçli değildi. merlin'e kibirli abimiz banyo yaptırıyordu. o sahnede tekrardan arkadaş oldular. bir taraftan iyiler işte ama gri taraflarını da kasten yapmışlar. bir de zaten bir sürü iblis kaldı. onları da bir dahaki sezona bırakmış oldular.

.merlin tüm şehri onardı. tavernalarını kendileri onaracak. meliodas tek başına yıkık tevernasında bir şeyler yiyip içmeye oturmuştu. elizabeth geldi, bir miktar itiraf, bir parça gözyaşı ile tekrar kenetlenmiş oldular. hem iyi hem kötü oldu yani.

--- spoiler ---