27 Mart 2019

nanatsu no taizai s03e23:

Eiyū Tatsu!!

--- spoiler ---

.kaldı bir bölüm, dreyfus mudur nedir, onun içine kaçan iblisle uğraştılar. meliodas da yolda gelirken iki tanesini öldürdü sanırım. kendi silahları ile vurulunca ölüyorlar mı bilmiyorum ama belki karı hayatta kalmıştır.

.meliodas'ın olay süpermiş, ölünce iki kat gücüyle geri geliyor, bunu kaç kez yapabilir bilemiyoruz ama şimdi 60 bin seviyesinde gücü var, kendini kaybetmezse hepsini dövebilir gibi görünüyor. iblisle kapıştığı sırada klonu ile takılıyormuş. o da komik oldu. suratındaki ifade ile kibir günahı yapmış oldu bence.

.öncesinde merlin geldi, bir tane yüzler olan iblisi tüpün içine aldı. merlin de iblislerden birinin kızıymış galiba. hepsi iblisse bunların nasıl oluyor lan dedirtiyor. neyse onun güçlü çıkması iyi oldu. esas karakterleri bir sıvının içine koymuş. canavarlar bu keselerin içinden çıktıklarında oluşuyormuş. öldürürsen de kendin ölüyormuşsun. böyle bir olayı varmış. bunu merlin hallett. dreyfus'un içindeki iblisi de ölümden dönen eski kutsal şovalye çıkarttı. görevini yerine getirip o da hakkın rahmetine kavuştu. içinden çıkan iblisi güya dreyfus öldürdüm zannediyordu ama becerememiş. meliodas onunla hesaplaşacak da bir bölümde kalan hepsini nasıl öldürecekler? onu da göreceğiz artık.

--- spoiler ---