24 Mart 2019

nanatsu no taizai s03e21:

Tashika na Nukumori

--- spoiler ---

.meliodas elizabeth'i bebeklikten itibaren tanıyormuş. o yüzden büyüyünce ellemesini falan tasvip etmedim. bu nasıl iş lan? tamam ölümsüz insanlar için farklı kurallar geçerli olabilir ama bari bebekken sevmeseydin. pis japon kafası işte. vakti zamanında iblis saldırılarından, yıkılan şehirden kurtarmış.

.olaylara tanıklık eden bir adet bağırarak konuşan kutsal şovalye çıktı geldi. ölülerin dirildiği meselesini yanlış yaptılar. dirilten karı ölünce bu da ölmeliydi. onu canlı bırakmışlar ki meliodas'la birlikte hepsine anılarını göstersin. domuzcuk da hepsini biliyor. esas karakter kendisi.

.elizabeth zaten evlatlıkmış. tüm bunlar ne anlama geliyor derken meliodas iblis kralı tarafından diriltiliyormuş. ölemiyormuş. ölse bile diğer tarafa geçtiğinde meliodas'ın duyguları ile besleniyormuş. meliodas da daha kuvvetli şekilde dönüyormuş.

.bir de kibirli abimiz, iyilik emri ile karşılaştı. diğerleri haraket edemedi ama kendisi hareket etti. o güzel bir sahneydi ama dövüşlerini sonraki bölüme bıraktılar. bu adamı da döverse kibirli hepsini tek tek öldürsün diyeceğim. neymiş bu böyle.

--- spoiler ---