22 Mart 2019

nanatsu no taizai s03e19:

Meriodasu vs. <Jikkai>

--- spoiler ---

.bunlar turnuvada ne arıyor, çok saçma dediydik. meliodas hemen iki tanesini öldürmeye yeltendi. bıyıklı eleman gücüyle on emirden turnuva düzenleyenleri hedef almış. onlar hazırlıksız yakalanınca, meliodas onlara dalmış. hadi tamam iyi iki tanesi için bu kadar tantanaya ne gerek var dediydi. bu sefer hepsi birlikte daldı.

.hepsi birlikte dalarsa kaybederiz demişti. meliodas ölecek mi? başı büyük dertte görünüyor. en son yine yenebilecek darbeyi indirecekti ama şovalye kılıklı olan on emir kılıncını durdurdu. az daha yeniyordu. sonra da yere yığıldı. öldü mü kaldı mı? orasını bilemiyoruz.

.diğerleri zarar görmesin diye tek başına hareket etmiş gibi gösterdiler ama ne bileyim madem öyle niye ekip olarak güçlendiler? neden hep birlikte saldıracakmış gibi yaptılar? meliodas iblislerden biri, diğerlerine karşı gelmiş. hepsinin bu halde olmasının sebebi kendisiymiş. tek başına dikilmesi fena olmadı bu yüzden ama az biraz dövseydi bari, aşırı dayak yedi. sonu da meçhul.

.en azından şu bıyıklı aslan günahı arkadaşı tekrar kaslandırıp onla birlikte saldırsa olabilirdi. o iblislere kafa tutmuştu. işe yarayabilirdi. en azından bir destek gerekiyordu. tek başına olmadı hiç.

--- spoiler ---