21 Mart 2019

nanatsu no taizai s03e18:

Sono Hikari wa Ta ga tame ni

--- spoiler ---

.bir sürü köyü basmışlar, ruhları ile ziyafet çekmişler. bizim ekip labirent sonunda turnuvaya katılıyor, resmen eğleniyorlar. turnuvayı kazandıklarında gidin falan mı diyecek mesela? istediğini yapacaksa mevzu nedir? hepsi ayrı bir salaklık olacak gibi. turnuva olayı hiç olmadı yani.

.hadi dövüşler ve güç gösterileri açısından güzel olacak diyelim, onda da bir akıcılık yok. devamlı muhabbetle kesiliyor. kral ve diane birlikte diğer tiplerin vekillerini yendiler. kral tüm gücüyle peri olanın vekilini yendi. diane de en son yarattığı golemlerle, devin yarattığını yendi. kral şeklinde yarattığını güçlü yapmış. aralarında bir elektriklenme oldu yani. hafızası yerine gelmese de devam etsinler böyle.

.sonra keçi, mallık etti. aslan abimizi pataklayacaktı. içine korku vereyim derken güneş açtırdı. adam şişti de şişti. tam ağzı burnu kırılacaktı ki ortalık karıştı. bu salak keçi, kalp istediği için turnuvaya katılmış, diğerleri ölürse üzülebilecekmiş. süper zeka, komik aslında.

.kendisi eski iblis, on emirden olduğu için onu da öldürülecekler listesine aldılar, işler karışacak gibi. turnuva saçmalığından vaz geçseler iyi olacak. 

--- spoiler ---