19 Mart 2019

nanatsu no taizai s03e16:

Shi no Wana no Meikyū

--- spoiler ---

.pat diye labirent hikayesinden devam ettiler. dev kardeşlerin gözünden başladık. devlerin lideri bu labirentleri yapmış gibi görünüyor. onun kim olduğu ortaya çıkacak mı? yoksa isim benzerliği mi onu henüz bilemiyoruz. 

.koskoca bölümü labirente ayırmaları iyi olmadı ama eğlenceliydi. ban ile meliodas karşılaştı, birlikte kendini yenileyen taşı bile kestiler. oradan zaten gitmeleri gereken yere gittiler.

.sarışın dev ortadan kayboldu ama labirentte yolunu bulabilmiş. diane kendi başına kaldı, hafızası kayıp şekilde açlık çekiyordu, domuz kardeşi gördü. az daha yiyecekti ama elizabeth geldi, birlikte bir macera yaşadılar. elizabeth sülükleri falan temizledi. diane'ı kurtardı. sonra pembe kafalı ve rüzgarlı oğlan geldi. hep birlikte labirentteki bir takım canavarlarla mücadele ettiler. öncesinde domuzcuk yavrusunu yemiş. büyülü gücü de yediği oluyormuş. o da komik aslında.

.sonra diğer katılımcıları gördük, hepsi birbirinden manyak gibi. birbirlerini öldürecek mi şimdi bunlar? kurallar ne olacak? hem iyileştirme olayını elizabeth yapıyor gibi dövüşmelerine gerek yok. belki hepsi birlikte on emire dalar, öylesi daha mantıklı olur.

--- spoiler ---