19 Mart 2019

alhambeura goongjeonui chooeok s01e12:

Episode #1.12

--- spoiler ---

.bu kadar yaygara koparmadan profesöre gelip aynı mevzuyu yapabilirdi. neden polis soruşturması için günü bekledi? böyle daha dramatik oldu. soruşturma falan geri çekilecek olmalı ama ne bileyim, bir taraftan çok mantıklı bir şeydi. adamı resmen şah mat etti, daha önce niye yapmadı diyor insan...

.ona da cevabı kimseyi böyle bir tehlikeye atmak istemedim diyor. sonra kanıtlamam gerekirse polise bunu kanıtlamam çok kolay diyor. oyunda bir hata olduğu ortaya çıkarsa da şirket iflas eder diyor. tabii yine bir şirketin bir yatırımı ile iflas etmesi de kötü bir şey. insanların hayatlarını etkilediği için belki makul ama biraz abartıyorlar.

.bunun haricinde tamamen romantik hikaye ile devam ettiler. geçen bölüm öpüşmüşlerdi. bu bölüm eleman arabada evinin önünde beklemiş. kızcağız oteline geçtin mi diye mesaj atıyor, cevap alamıyor. telefon otelde olduğundan pek meraklanıyor. evden koşarak çıkarken adam selektör yapıyor. çok da romantik oluyorlar. sonra eve davet ediyor. komik oluyor. elemanın dalga geçer hali biraz komik de ne bileyim, sıkıntı yapmasalar iyidi.

.atölyede uyuyamıyor. çay içiyorlar falan derken küçük kız görüyor. gülüşmeler mülüşmeler derken sonraki gün gerçek bir dateobilmemneye çıkıyorlar. kızcağız markalı küpesini takıyor. eleman almış buna, onunla dalga geçiyor. adamların kafa gidik resmen.

.tam yemeğe oturacaklar, diğer tarafta hazımsız oğlan kızı süslenmiş çıkarken görmüştü. büyük annesine gerçeği anlatıyor, hastaneye kaldırmak zorunda kalıyorlar. yemekleri falan da yalan oluyor. kadın, torununun bir senedir kayıp olduğunu yeni öğreniyor. ölüp ölmediği belli değil. bir senedir ne yiyor ne içiyor? nerde saklanıyor? oyunun elemanı saklamış olması çok mantıksız olacak. saçmalamasalar bari diyorum ama artık çözümü de kalmadı olayın.

.profesör şarkıcı ikinci karısıyla, önceki karısı hakkında bilgiler almış. bebeğe babalık davası yaptırmıştı ama kadının namusuna da laf edip, onu uzaklaştırıyorlar. adamı da polis soruşturmasına alıyor, zaten sonucu baştan belli bir soruşturma olmuş.

.dersliği basıp, dersi kısa kestiriyor. sonra müttefik oluyorlar. oğlunu görüyor öyle yerlere yapışıyor. şu kadar hali, bu kadar zaman uzatmaları üzücü. zaten oyunun bir analize ihtiyacı var. bu adam, bunu niye görüp duruyor. ne sıkıntısı var falan diye sormaları gerekiyor. sekreter gördükten sonra bunu çözmeleri gerekirken, level atlamaya girdiler. olacak iş değil aslında ama macera olsun demişler. şimdi oyunda bir tek kendisi olacak, level atlayıp tekrar ispanyaya gidecek, oğlanı kurtaracak gibi duruyor. ne kadar sürer kim bilir? kıza da bir lens çakmışlar, kendi gitar çalışını falan gördü. diğer olayları da kısmen anlattı işte.

--- spoiler ---