18 Mart 2019

nanatsu no taizai s03e15:

Senritsu no Kokuhaku

--- spoiler ---

.şu sarışın devin ayağını keserek kurtarmışlar. kurtaran da diane'nın acıyıp da öldürmediği insanlardan biriymiş. 16 sene geçmiş, adamın çocuklarına annelik yapıyormuş. bir dev olarak nasıl bir birliktelik onu anlayamadık ama güzel olmuş. iblislerin yaratıklarından biri geldi çocuklara zarar verdi, hasta kaldılar öyle. iyileşmeleri için turnuvaya katılıp kazanmaya çalışacak. başka bir çaresi yok mu? yedi ölümcül günahtan yardım istese? belki sonunda onlar iyileştirecek, bakalım göreceğiz.

.mavi gökyüzü müdür nedir? bir acayip birlik daha var. dreyfus'un vakti zamanında sürgüne gönderdiği, hor davrandığı tiplermiş bunlar. onları mükemmel küp içine alıp, iki tane insana kaybedecekti ama iblis arkadaşı, kapıdaki salakları kandırıp küpü bozdu. aşk büyülü kız da öldü gitti. ölse de önemli değil. bu aptallar yan karakterler, hiç de güzel olmadı.

.esas meliodas'lı hikayeleri savsakladılar. kibirli arkdaş, iki tanesini harcadı. iblisler bunu fark etmedi mi? ikişer ikişer hepsini dövsün işte. diğerleri ile birlikte bir şansları var ama hiç planlı hareket etmiyorlar.

.şimdi ellerine büroşür geldi, hepsi dövüş turnuvasına katılacak. meliodas'ın eski arkadaşıymış. devamlı yeşil bir yapının içinde takılan kadın bunu söyledi. yanındaki dev de sanki diane'nın dua ettiği dev ırkının kurucusu gibi görünüyor, iblislerle ne işi var? vücudunu mu kullanıyorlar? bunlar açıklansın!

--- spoiler ---