18 Mart 2019

alhambeura goongjeonui chooeok s01e11:

Episode #1.11

--- spoiler ---

.yahu her şey çok güzel, çok akıcı da gidiyor. senaryo falan desen esasında çok tatlı. hadi romantizmi de tatlı gidiyor, arada güldürüyorlar. şimdi kızı öptü falan. tam 11 bölüm sonra ufak bir öpücük yaptı. bir sonraki yaş gününde de artık mercimeği fırına verir. adamlar yavaş, ağır çekimli ve bol yağmurlu. hepsine tamam da abi...!

.sen niye sunucu açtırmak için ortalığı birbirine kattın? macera devam ediyormuş da boş yere ölmemesi için kendini kaybetmiş. bu yeterli bir açıklama değil. koskoca ceo, korece adıyla tepenyeu, adam biraz sinirlerine hakim olsa zaten sorun oyunda değilmiş  diye sunucuyu açacaklar. bir sürü para kaybediyorlar. boş yere yaygara koptu.

.sonucunda ceo'luktan atıldı. kendini yine hemen alkole verdi, üstüne de yetmiyor gibi profesör oğlu için yeni bir soruşturma başlattı. o başlatmamışsa bile polisler başlatmış, o da izin vermiştir. eski karısını da şutlayacakmış. hepsine diş bilemiş. bir taraftan haklı. evlatlıktan ret de etse boş yere öldü gitti bir oğlan.

.sekreter elemanının özel sahneleri falan baya iç burkuyordu. birbirlerini kardeş gibi sevmişler ama sen benden hoşlanıyor musun diye sormadan da edemiyor. adam haklı, erkek adam bu kadar ağlar mı diyor, sonra dönüyor kendi biraz ağlıyor. gözyaşlarına gark olduk. normal şartlarda böyle gelse tamam diyeceğim de ulan salak adam başlarındaki hadiseyi soruşturmadılar. koskoca şirket var arkalarında bir olay yapan yok.

.bu elemanla müttefik olan, adamı görüyor, bu şekilde de oyunda ölebiliyor. olan bu. açıklama yok, ölen sekretere sadece beyin kanaması teşhisi koymuşlar, daha önce kan kaybı gibi demişlerdi. devamlı kıvırıyorlar. nasıl gerçek hayatta beyin kanamasına sebep olabilir? lensi de çıkarmıştı. nasıl olabilir? açıklama yok. tüm bunları ispat etmek için yapması gereken tek şey, birine lensi taktırıp ittifak kurmak. bu durumda ispat olmuş olaca. kendilerine deli diyen müdür ya da profesöre yaptırsaydı şimdiye kadar sıkıntı olamayacaktı. sonraki bölüm özetlerinde yaptıracak gibi görünüyor ama ters köşe de olabilir. her neyse artık.

.tabii başka bir mantık hatası, sunucu kapandığı zaman artık bu elemanın düello yapmıyor olması. madem sunucuyla alakalı, neden daha önce kapattırmadın arkadaş? böyle bir oyunun açık kalmasına nasıl müsaade ettin? veledi bulmak için diyecek belki ama yine de kabul değil. ayrıca beyinleri sunucudan sinyal mi alıyor? nasıl sunucuyla alakalı olabilir? açıklama artık imkansızlaşıyor. bunların hepsi rüya diye bitirirlerse ancak öyle olacak ki o da resmen diziyi gömer.

.bu kadar üst düzey gelip de diziyi gömerlerse bu korelileri asla affetmem! affetmem lan sizi, sizi gidi hergeleler sizi. 

--- spoiler ---