16 Mart 2019

nanatsu no taizai s03e13:

Saraba Itoshiki Tōzoku

--- spoiler ---

.ban hikayesinden devam ettiler. ölümden gelen kızcağız elemanı parçalamaya başladı. sonra yanındaki kızı öldürmeye çalıştı, kız buna mevzuyu anlatıp gözyaşlarına boğulunca pişmanlıklarından kurtuldu. meğer pişmanlıklarından kurtulunca tekrar ölüyormuş ama tam ölmedi niyeyse.

.o sırada on emirden iki tanesi yanına geldi. ban'a denk gelmesi beklenmedik oldu. ikisiyle kapışmaya çalıştı, aslında güçlerinin yarısını toparlamasıyla bir şeyler yapacaktı ama mor bulutlu karı ban'ın ruhunu çıkarttı. diğer uyuz tip tam yiyecekti ki ban'ın tilki babasının ruhu kendisini feda etmiş. bu şekilde kurtulmuş. kurtulduktan sonra niye kendine gelemedi? çok dövüldü diye mi? ruhuyla mı ilgiliydi? oralarını çok anlamadık ama can havli ile kaçtılar ve öyle bitti gitti.

.diğer tarafta fazla bir şey olmadı. meliodas bunları fark etti iyi güzel de bir şey yapmadı. arada galaksi bilmem nelerini göstermişlerdi. üç tane velet. biri aşk ediyormuş, diğerinin okları gücünü kullanmayı zorlaştırıyormuş. minik olan da çok dayanıklı herhalde. dreyfus mudur nedir? o tipe saldırdılar. yanındaki yardım etmedi. bu tiplerin güya daha güçlü olması lazımdı ama adamı kendine aşık etti, sonra da paketleyip götürdüler. bir taraftan komikti yani.

--- spoiler ---