16 Mart 2019

alhambeura goongjeonui chooeok s01e08:

Episode #1.8

--- spoiler ---

.şimdi bu adamlar oyunu şirketilerinde test edip satacak kıvama getiriyorlar ama bir ittifakı bozamıyorlar öyle mi? nasıl oluyor bu iş? bilgisayar departmanı tek kişiden mi oluşuyor? başka bakan eden yok mu? bir çözümü nasıl olmaz.

.diğer tarafta eleman iki tipin oyunda kaybolduğu seviyeye gelmeye çalışıyormuş. bunun da bir kodu falan yok herhalde. adamlar sanki dünya kurmuş, her hangi bir müdahalede bulunamıyorsun.

.marco denen tip ve bu kayıp oğlan yapmış. marco hackermış, hapçıymış, ayyaşmış. ölen adam marco'yu bulmuş. tefecilere falan borcu varmış. elemanı tutup diğer adamın karşısına oturttular, neden böyle oldu? yanlış mı anlamışlar bilemedim ama önemli de değil. 10 milyar won fiyatını bu biçmiş, diğer tipe ailene söyleme demiş. sonra da işler karışmış.

.eleman ölü olarak bulunmuş, diğeri trende kayboldu. bunu öldüren kim belli değil. hepsi karman çorman iken başkan (netflix harici öyle çevirmişler komik geliyor bana) 90. seviyeyi geçince şahin buldu, ustadan mesaj taşıyormuş. usta da kayıp oğlan işte. bu açıdan güzel ama herhangi bir açıklaması yok yine.

.kızcağız yine üzüldü. yağmur altında ıslandı, haberleri duyunca bayıldı gitti. hasta mı ne oldu öyle. gereksiz uzatmalar bir sürü. iletişme geçme, evime gelme falan filan dedi. en son uçakla seul'den ayrılıyordu ama küçük kardeşi adamın yanına gitmiş, oradan telefonu ile son gelişmeleri anlattı. artık kıza oyunu gösterecek herhalde. gösterirse daha iyi olur.

.şirkette de işler kötü gidiyor. baba tipi iyice pislik çıktı. eleman işe gelmiyor, kafa gitmiş ya da kendini beğenmiş diye ceo'luktan kovacaklar. bir de parasız kalacak demek, salak adam diğer işleri birlikte halledebilir aslında ama abartıyorlar.

.sekreterinin mevzulara dahil oluşunu da izledik. ittifak kurunca buna düelloya gelen tipi görebiliyor. hatta saldırabiliyor. ikisi birlikte level atlıyorlar falan, izlemesi keyifli sahnelerdi ama işte level atlamalarına gerek yok, kodu elinizde değil mi abi diye feryat ediyorum. neden bunların cevabını vermemişler anlamıyorum.

.müdür tipini de ittifaka dahil edip elemanı görmesini sağlayabilirlerdi, güya onu düşündüğünden bunu yapmadı ama şimdi şirketinden de olacak. yapmayın böyle kardeşim.

--- spoiler ---