15 Mart 2019

nanatsu no taizai s03e12:

Ai no Arika

--- spoiler ---

.o kadar iyi olmadı bu sefer. bir kere zombi hikayesi ile geldiler. ne gerek vardı ki? her taraf zombi kaynıyor. o kadar farklı şey yapılabilir, dönüp zombi niye yaptın arkadaş? bir de yetmemiş gibi ban'ın peri kızı zombi gibi geri döndü. tam zombi değil de işleri yarım kalmış, kirlenmiş ruhlar olarak bedenlerine dönüp insanlara geri geliyorlar. konuşan zombi işte.

.bizim ekip de hala hoşbeş peşinde. on günah şehirlere saldırmaya başladı. meliodas kendi kendine plan yapmış. hepsini kışkırtıp farklı şehirlere saldırtmak istemiş. tek tek hepsini avlayacaklarmış. meliodas'ın gücü 30bin küsüre çıkmış. ona rağmen. ancak dövebildi, öldürdü bile denemez.

.elizabeth'in testini geçemedi çünkü diğer kız ona yamuk yapmış. meliodas ondan uzaklaşsın diye böyle bir şey yapmış. tekrar kalbi kırılmasın istemiş ama fark yaratmadı. bir de kostümünü değiştirdiler. meliodas beyler, yine yapıştılar. ne lan bu?

.kral, kuçusunun çağrıldığını görünce memlekete gitmek istedi. diğerleri de gelelim dediler ama istemedi. kız kardeşini öyle görünce kavgaya tutuşacaklar gibi. ban ile arasına kimsenin girmesin istemiyor. diğer kızı da öldürecek gibi. bakalım biraz saçmaladılar ya toparlarlar inşallah. inşallah derken, anime tanrılarından izinli yani.

--- spoiler ---