10 Mart 2019

nanatsu no taizai s03e10:

Boku-tachi ni Kaketa Mono

--- spoiler ---

.komikli animede gözyaşları sel olup akıyor. adamlar üzmesini de iyi biliriz diyor. devamlı bir aile bağlarından, sevgiden falan vuruyorlar. ban'ın geçmişine gittik. devamlı dayak yiyen bir çocukmuş. gerçek ailesi midir? üvey babası mıdır nedir? devamlı tekmeliyormuş. uyurken bile tedirgin uyuyormuş.

.saçma sapan hapse düştüydü, orada tanıştığı bir tip buna göz kulak oluyor. meğer geçen bölüm buldukları tilki adammış. insan sıfatını nasıl üzerine almış, onu açıklamadılar ama bu elemana oğlu gibi bakmış. hırsızlığı falan öğretmiş. bir gün anlaşmışlar, bir yeri soyacaklarmış. eleman uyuya kalmış. ban kendi başına soymaya karar vermiş ve yakalanmış. ahali bunun ağzını burnunu kırarken aynı anda gerçek oğlunu mağarada yakalamışlar. iki sevdiği arasında kalmış. gözyaşları içinde gerçek oğluna koşmuş ama kurtaramamış. ban'ın akıbetini de sonra bilmiyoruz ama hayatta olduğuna göre kurtulmuş işte. tekrar karşılaşmaları da çok garip oldu. bakalım ne çıkacak altından.

.diğer tarafta bizim tayfa eğitimdeydi. pembe saçlı ile rüzgarlı oğlan güçlerini geliştirdiler. birlikte çalışmayı öğrendiler. geçmişten nasihatlari falan dinlediler. testlerini geçtiler.

.meliodas da gücünü almadan önce kendini geliştirmek istemiş. kralla birlikte takım olarak girdiler ama iblis meselesinden aralarında bir tartışma çıktı. anlaşmazlık diyelim, belki seçtikleri canavar karşılarındaki gibi görünüyordur. belki başka bir hadise vardır. güzel devam ediyor anime...

--- spoiler ---