10 Mart 2019

bokudake ga inai machi s01e02:

Episode #1.2

--- spoiler ---

.adamlar veletleri de süper oynatmış. nerdeyse tüm veletler birebir animedeki karakterler gibi. kırmızı montolu kız, aptal deyip duruyordu mesela. aynı tonda nasıl dedirtmişler. yoksa bu animeleri seslendirenler çocuk mu lan diye bir an şüpheye düştüm.

.18 yıl geriye anasının katilini bulmaya döndüydü. katil kimdi şimdi hiç hatırlamıyorum o yüzden heyecan var yine de... bir yerden sonra hatırlanır ama du' bakalım.

.ilkin sınıfında, sonra annesine koşup gözyaşlarını tutamaması falan pek içliydi. sevdiği yemeğinden yedi, annesinde teşekkür etti. anası pek anlamlandıramadı ama mevzuyu uzatmadılar.

.ilk kaybolacak kızcağızın peşine düştü, onla arkadaş olmak istemeler. doğum tarihini sormalar, sınıf ortasında flörtleşme meseleleri ve tabii öğretmeninin bu olaya destek olması gibi garip olaylar oldu.

.kıza yakın olmak için evlerine gitti. çantasının yerde saçılmış hali ve evlerinin yanında üzerinde gecelik gibi bir şey varken soğukta yerde olduğunu gördü. bir sürü dayak da yemiş. annesi ona düştüm dedirtti. bu pislik anneyi bile aynısını yapmışlar. seyrettikçe insan hayret ediyor. niye bu kadar hayret ettim bilmiyorum bu arada. mekanları bile çok benzetmişler. ya elemanlar mekanları çizmiş ya da bunlar yeniden inşaa etmişler.

--- spoiler ---