9 Mart 2019

nanatsu no taizai s01e09:

Ai suru Mono to no Yakusoku

--- spoiler ---

.koskoca meliodas'ı ağlattılar. duyguları yok ederek değil, tekrar üzülmek istememek için yenmiş olması pek olmadı ama yaşanılan anlar meselesi güzeldi. aşkından da vazgeçmiyor, duygularını da bastırmıyor. yine duygularla bir çözüm bulmuş oldu. şimdi elizabeth'e bir şey olursa dünyaları patlatabilir. tüm gücü buymuş. ne kadar olduğunu daha iyi anlatsalar iyi olacak.

.diğer tipleri de eğitime aldılar. üç tip ve hendrickson da buralara uğramış, hatta eğitimdelermiş. ne alakaysa artık, onların ortasında yedi ölümcülün kalan ekibi eğitime alınacak. zaten güçsüz oldukları belli. en azından güçlerini artırma muhabbeti yapmaları iyi oldu.

.arada iblisleri gördük ama ne yaptıklarını anlamadık. ban da kendi başında işler peşinde ölüleri dirilten bir tipi arıyor. ne alakaysa artık tilki adam mıdır nedir? öyle birine rastladılar. ona iyi davranıyorlar. varsa bir gücü ortaya çıkacak. tabii dünyayı yok edecek iblisler yanında bunların hikayesi pek manalı olmuyor. bir de niye o kızla devam ediyor? özelliği ne? komikler orası ayrı.

.elizabeth'in görevi de vardı. hastalıklı çiceği canlandırması gerekiyordu. daha büyük bir başarısı olacak zannettik ama orada kaldı. sonra meliodas'ın ağladığını görünce ağlaması da çok duygusaldı canım. hem aralarında bir şey var gibi gösteriyorlar, hem eleman eski aşkına ağlıyor, o da güya meliodas'a güveniyor falan böyle bir garip hikaye.

--- spoiler ---