9 Mart 2019

alhambeura goongjeonui chooeok s01e02:

Episode #1.2

--- spoiler ---

.gizem içinde gizem katmışlar. bu oyunu yapan ergen arkadaşa ne oldu? esasında bu oyunu nasıl yaptı? bu kadar teknolojinin başındaki insanlar oyununu almak için birbirleri ile düello yapacak hale gelmiş. bunların hepsi biraz abartı. gerçekçi değil ama enterasan yapıyor.

.büyük kısmında oyuna girmedi. elemanın peşinden koştu. zaten başlangıcı biraz geriden aldılar. karıya kızdığı zamandan itibaren devam ettirdiler. ikinci bölüme geçişin de farkındalardı yani. adam sonra özür diledi falan filan ama çok fark yaratmadı. kadın odadan çıkın tamir edeceğim demeye getirdi. paralarını da iade etti güya.

.adam kendini tanıtmak zorunda kaldı. ceo olarak tanıtmaları da rockstar edasıyla anasını satayım. bir taraftan komik diğer taraftan kaşındırıcı. elemana kızıyorlardı. sonra zengindir diye çekinmeye başladılar.

.yanında bir arkadaşı vardı. benim yanımda konuşun dedi. adam iki saniyede hayat hikayesini verip, elemanı kovaladı. iki kez evlenmiş. ikisinle de devam ettirememiş. arkadaşı yokmuş. son boşanmasında da malının yarısını istiyormuş. para herkesi bozar diyor ama parayı kullanmaktan da çekinmiyor. 

.sekreteri olacak eleman da geldi. kim daha yakışıklı muhabbeti yapıldı. böyle deyince komik değil ama anasının kuzusu edasıyla konuşmaları enterasan. bir de insan patronuna koskoca ceo'suna böyle mi konuşuyor? altı kat büyük bavul çıkartacağını öğrenince güldü.

.sonuçta bu olaylar granada'nın ilk günü, daha elemanın treninin sabahında vardığı zamana denk geliyor. hava kapanıp şimşekler çakmıştı, sonra da bunu biri güya vurmuştu ve eleman yok olmuştu. çantası falan trende kalmıştı. yanındaki tipi de gördü nerdeyse ama trene kadar gelip durumu tespit edemedi. zaten etmesi de imkansızdı. sadece bir terslik olduğu ortaya çıktı.

.sonra oyuna giriş yapmaya karar verdi, diğer oyuncuyu fark etti. o da ilk karısı ile karşılaştıktan sonra acilen granada'ya geldiklerini öğrenince kafasına dank etti. gitti eski ortağı yeni can düşmanını buldu. düello yapacaklardı ama silahı kuvvetli değil diye yapmadılar. hem iyi hem kötü oldu.

.bir sene sonrası, trende silahlı çatışma muhabbetini de çok anlamadık. gelecek oraya gidiyor. beklediği gibi ilerlememiş. oyunda bir şey sıkıntıya düşmüş herhalde. silahlar pek gerçekçi değildi maalesef. trendeki insanlar falan bağırıyordu. ne kadarı gerçekti? onu anlayamadık. gizemi kabartmış oldular.

--- spoiler ---