6 Mart 2019

nanatsu no taizai s03e06:

Tsugunai no Seikishi-chō

--- spoiler ---

.geçen bölümde bu tipler nasıl dönecek falan dediydik. meğer hiçbiri ölmemiş. en son öldürdüğü görüntüler, keçi ona göstermiş. kendisine de kontrol için bir bilezik takılmış. merlin de kendini bir küreye koymuş. vücudunun taşlığına dair bir şey yapamıyor. iblis kralını ancak tanrı bilmem neleri düzeltebilirmiş.

.hendrickson elemanlara yardıma geldiydi. onun da geçmiş hikayesini, geçmiş içinde geçmiş olarak dinledik. özel bir ırktanmış kendisi, diğer elemanla birlikte bir gün büyük bir krater bulmuşlar. iblislerin başı mıdır nedir? dibinde o vardı. önce arkadaşının vücuduna girmeye çalıştı, beceremedi. iradesi çok kuvvetliymiş. sonra hendrickson'a girdi. o da arkadaşını korumak için şeytanı kabul etmiş oldu. biraz basit ve tüm insanların zararına olan bir şeyi böyle açıklamış oldular ama bu iki kutsal savaşçı en başından beri zaten şeytanlıymış. yedi ölümcül günaha suçu atarken ve pembe kafalının babasını öldürürken de hep şeytanlar işi halletmiş. en azından böyle bir açıklama getirdiler diyelim.

.iyi güzel de meliodas vakti zamanında bu şeytanları hatta başlarını nasıl yenip 3bin yıllık mühür muhabbetini başarmış. iblis başı meliodas'ın sevdiceğini de öldürmüş. pek hüzünlüydü o kısımlar.

.şimdi hepsinin güçlerini topluyorlar, çıkartıyorlar. alakası bile yok. bir tane tam güçlü olmayan iblis bile bunların tozunu attırdı. ne halt edecekler böyle? düşmanı fazla güçlü yaparsan yenmeleri için yapmaları gereken açıklama da çok ikna edici olması gerek. ölçüsünü kaçırıyorlar gibi geldi bana.

--- spoiler ---