16 Şubat 2019

masum s01e07:

Episode #1.7

--- spoiler ---

.şaşırtma yapacağız diye fena sıçacaklar gibi geldi bana. çok iyi gidiyordu ama şimdi öldü sanılan eleman da ölmemiş. zaten elemanı ittirmişti, duvara muvara çarpıp yere yığıldı, sonra o halde araba ile taşıdı. çukur kazdı ve devamını göstermediler. babası falan katil zannediyor. hepsi ayrı bir mallık ya neyse işte.

.madem öldürmedin, neden adamı söylemiyorsun? emel denen karı da madem ölmedin, neden polisi falan aramıyorsun. hadi polisi aramadın diyelim. eleman sana abim geldi eve dedi, onla bir ilgisi olacağını nasıl anlamayıp da elemana anlatıyorsun.

.eleman da tutup anasının yazması ile karıyı boğdu. öncesinde karısını dövmediği, hatta karısının aşığına göz yumduğu, bu kadar sevgi dolu acayip gavat bir insan olduğunu falan öğrendik. nerdeyse masum bu mu lan derken, pat diye karıyı boğdu. boğması da gereksiz oldu. kardeşini korumak içinse zaten kimse ölmemiş, ortada suç yokken neyin derdindelerdi?

.adam çukurdan çıktıysa orası başka tabii. adamı toprağa gömdükten sonra ölü zannedip bırakır. sonra çukurdan çıktığını falan görür, eh o zaman ancak toparlayabilirler ama ne lan bu zombi mi?

.eleman gitmiş yatın tekinde çalışıyor. ablasını niye takip ediyor diyorduk. elemanı bulmak için takip ediyormuş. onu da öldürüp meseleyi kapatacağım falan diyordu.

.diğer taraftan kayıt cihazı saçmalığı oldu. kayıt cihazındaki ses, küçük kardeşinin bu aleti görmediği şeklindeydi. kızı ile oynadığı oyunda bunun resmini çizmişti. e ne var? emel ile kavga ettiği zaman zaten görmüştü. üstelik oyunda kaset çalar ya da kayıt cihazı falan çıktı, oradan çağrışımla çizdi. bunu nereye bağlayabilirler ki? yusuf denen süper dedektif bunu bula bula neyi bulmuş olabilir?

.adam şizofren zaten en başında, ceza meza da almaz. komutanı da gördük en sonunda. nereye bağlayacaklarını bilmiyorum ama finaline karşı şimdiden çekimser yaklaşıyorum. iyi getirdiler ama bitiremeyecekler gibi. 

.devamlı bir çemkirme, devamlı bir gözyaşı ve bela okuma bir yere kadar gitti. kabak tadına döndü olaylar. yine de bir ihtimal işte insan becermiş olsunlar istiyor.

--- spoiler ---