3 Ocak 2019

the protector s01e08:

Episode #1.8

--- spoiler ---

.dandik senaryolardan devam ediyoruz. mazhar'ın zaten ölümsüz olmadığını biliyorduk. olsaydı saçma olacaktı, olmayışı da saçma oldu bu sefer. öyle bir yere getirdiler ki çok kötü oldu.

.leyla ve zeynep arasında kalan hakan istanbul'un muhafızı! karılardan başını kaldırırsa muhafızlık edecek. mevzu neydi ne oldu? zeynep ne alaka ulan dedirtti, bari altı olmasa, bari anlık olmuş olsa değil mi? gidip yastığını falan kokluyor. şaka mısınız lan siz? nasıl tipleme yapmış bunlar insan hayret ediyor.

.her neyse mazhar niye hakan'ı paketledi? madem paketledi, nasıl böyle bir hata yaptı. en önemlisi, madem adam kaçırdın paketledin, neden kapını kitlemiyorsun arkadaş? hakan mazhar'ı öldürünce kapıdan leyla geldi, sonra da bölümü bitirdiler. aman da çok güzel kestiler, çok merak ettik.

.faysal denen tip esas ölümsüz herhalde. mazhar ile anlaşma yapmışlar, adamın rütbesini düşürdü. hakan'ı güvenlik şefi olarak aldı. ne alakaysa artık, bir şeyden çaktığı yok, durduk yere silahla adam binaya girebiliyor. hepsi hakan yüzünden oldu diyeceklerine mazhar'ı suçladı. hepsinin altında bir iş yoksa çok saçma oldu.

.mazhar'ı kötü karakter olarak gösterdiler ama altını doldurmadılar. şimdi ölümsüz zaten yok, çaldıkları hançer ile olayı belli ettiler. yüzük taşı falan hikaye oldu. adamlar doğru düzgün bir iş beceremedi.

.bir de pavyon sahibi sadık olan, doktor salağını hapisten çıkarıp hakan ile tanıştı, sonra da sadık olanlardan atılmış bir karı varmış onla görüşeceklermiş. iki saat diklenmeler, bir olaylar, kendi aralarında bile anlaşamamışlar. bu tipler istanbul'u kurtaracaklarmış.

.bir de gömlek nerdeydi? hakan'ın üzerindeyse nasıl bayıldı? sadece mermi mi sektiriyor? nedir bu gömleğin özelliği? eğer üzerinde değilse niye giymiyor? son kalan muhafız ortalıklarda salak salak niye geziyor?

.tekrardan leyla ve zeynep olayına gelirsek, niye böyle kardeşim? aşk üçgeni çok mu ilgi çekiyor. dandik dizi kıstası gibi bir şey, devamı aynı naneyi yapıyorlar. kıvırcık ölüyor, kimsenin haberi yok bunlar hala kim kimi öptü derdindeler. hakan'ın kapıya gelip kaktüs getirip beklemesi, mazhar'ın onu orada bayıltması. leyla'nın olayları fark etmeden hızlıca evden çıkması, ses duyması falan derken, hepsi komple saçma be arkadaş.

--- spoiler ---