25 Aralık 2018

the gifted s02e07:

no Mercy

--- spoiler ---

.iyi güzel de bu psikopat kızcağızı akıl hastanesinden çıkarırken insan öldürdüğünü bilmiyorlar mıydı? şimdi sevdiği adamı öldürdü diye arkasından bakıyor. bu lider olacak salak karı en başında uysalmış, sonra arkadaşı öldürülmüş. hintli bir karı, eski sanctuary dizisinde oynuyordu sanırım.

.derken halkı için doğru şeyler yapmak için iç konseyi ele geçirip işler yapmaya başladı. şimdi banka soydular ama şaka gibiydi. tam terörist oldular. parayı alıp insanları öldürdüler. karının sevdiği adam da öldü, çocukları yetim kaldı.

.kasayı falan da zar zor açtı, boyutları değiştiriyorsa maddesinin ne ehemmiyeti var arkadaş? o da pek olmadı. demir bükücünün tripleri de hiç olmadı. andy desen oyuncu demeye şahit lazım, uyuz sarı saçlı oğlan.

.bunların her dialogu içimde bir tiksinti yaratıyor ya nasıl izliyorsam artık öyle gidiyor. kendisi böyle babası da saçma sapan bir halde, dokunduğunu yok eden adam oldu, onu taşımak için çok zahmetlere katlandılar, şimdi kendisinin durumu için başka birine gitmeyi planlıyorlar. 

.karısı en sonunda bir cesaret ellerini tuttu ama zaten krizi geçti demişti, o yüzden bence pek sayılmaz. dramları baydı o ayrı.

.sentinel ajanı tvde programa katılmayı kabul etti. bunun çocuğunun başına gelenler, sonra işinde geçen sezon başına gelenler. eleman medya desteğini elinde tutuyormuş, aynı zamanda nefret grubunun liderlerinden biriymiş. tabii çok gizli saklılarmış. ilk kabul etmedi, sonra kabul etti. edeceğini zaten biliyorduk.

.ışınlamalı kızın sevgilisi john ie muhabbetleri de gereksizdi. baştan beri dizinin kötü gidişini özetliyorlar. bir halt beceremiyorlar ama biz bunların hikayesin izliyoruz. yer altındaki örgüt en azından yardım ediyor diyor. onlarla işbirliği yaptığını söylüyor. böyle de bir olay yani. 

--- spoiler ---