27 Aralık 2018

shameless s07e11:

Happily Ever After

--- spoiler ---

.adamlar monica'nın ne kadar primini yaptı böyle. bu sefer kesin öldü inşallah. daha önce bir sürü dert, intihar girişimi, gelişi ve gidişi derken bitti gitti. en son geceyi ne olursa olsun ailecek eğlenip öldürtmüş oldular ama yine de bence bok gibi oldu. daha kötüsünü yapamazlardı. bir de eğlensinler diye biraz extacy falan atmışlar, böyle iğrenç insanlar.

.utanmaz olacaklar, tamam onu anladık ama anne baba meselesi açısından çok saçmaydı. güya çocuklara para bırakmak için takılıyorlardı. çoğunu yine uyuşturucuya verdiler. eğlendikleri ile kalıp öldü. frank yine üzülecek, aynı şeyler olacak. hem yeni karaciğeri ile az içiyordu, hani ne oldu?

.içmek demişken lip salağı güya destek alıyor. örgüye başladı. destek grubundan bir elemanla anlaşacak gibi ama kurtulamayacak gibi. üstü kapalı ortamları şikayet ediyorlar ki çok anlamsız. ne olacaktı başka?

.ian salağı bunu yapmaz dediydim ama sonuna kadar yine gitti, en son sınırı geçecekken vazgeçti, sevgilisi mal kirli oğlan da kadın kıyafetleri ile meksika sınırını geçmiş oldu. elindeki parayı ona verdi, öyle de bir üzücü, mutlu ayrılık yapmış oldular. diğer kız oğlanı da güzelce aldatmış oldu. eşcinsellikte bunlar normal herhalde.

.fiona yaşlı karı için pek üzüldü ama para kokusunu alınca köpek balığı gibi oldu. evleri tadilat edip satma işine girişecek herhalde. şimdi tv'lerde şovlarını döndürüp duruyorlar. içlerinden bir tip whispers dizisinden bir elemandı, onunla hızlı bir seks eyledikten sonra apartmanını almak için araştırmalara girişti.

.lip ile muhabbetlerini çok anlamadım. eleman haksız çıkmak yüzünden mi tripliydi? neydi derdi? sonra barıştılar geçti gitti ama fazla kıskanç davrandı sanki. tabii bu mallarda para durmaz, harcar bir şekilde.

.sevgili komşularımız fenalarda. kevin gay barda çalışmak zorunda kaldı. ağza alınmayacak işler yapıyor. 500 dolar için sattı gitti kendini, en son veronica'ya  durumu anlattı ama üçlü evlilik yaptıktan sonra her şeyi yapar bu mallar. ellerindekini kaybetmeselerdi bari.

--- spoiler ---