6 Aralık 2018

it's always sunny in philadelphia s13e03:

The Gang Beats Boggs: Ladies Reboot

--- spoiler ---

.ne şimdi bu? kadınlar günü özel bölümü falan mı? uçakta bira içme rekorunu zaten yapmışlardı. o bölümle alakası olmayacak şekilde, feminist geyikli ama komik olmayan bir ölüm yapalım demişler. esas elemanlar kısa süreli görünüyor. dennis hiç görünmüyor. dennis'siz zaten olmaz ama diğerleri de yoktu. bir tek dee zaten tek başına komik bile değil, öyle olsa mick miydi neydi? o diziyi izlerdik. ne lan bu? niye böyle bir şey yapmak istemişler ki? ne zorları varmış?

.dee, garson kız ve karı arkadaşları, ikisi zaten oğlanların anası ya neyse işte uçakta bira rekorunu kırmaya çalışıyorlar. biradan pembe şaraba dönüyorlar. göndermedir herhalde bu da ama ben komik bulmadım. sonunda karılara özgü bir şeyler satan tip hepsini zehirliyor, kusarak bölümü bitiriyorlar. hani sıçtık güzelce kusalım öyle sıvayalım demişler.

.arada frank uçakta azana çakmalık tuvalette bekliyor. garson kızla yine çakışıyorlar. mac ve charlie de telefonla bağlanıyor. uygulama bağlanması mıydı o neydi anlamadım. dee salak saçma işler peşinde.

.navratilova'yı getirmişler ama yine de olmamış. ne alaka şimdi bunlar? aşırı komik olacağını düşünmemişlerdir diye umuyorum.

--- spoiler ---