20 Aralık 2018

bloodline s03e05:

Part 28

--- spoiler ---

.kevin salağının yaptığı işler ile dizide sinir katsayısı artıyor. adamlar özel olarak bununla germeye çalışmış ama olmamış. roy denen tipin pis işlerini yapıyor. pasaportsuz tipleri şehirde gezdiriyor. roy'dan fayda gördü diye bunu yapıyor ama adam zaten analarına yanmış, oradan bunlara dadanmış, mevzular böyle gelip geçiyor.

.eric önce suçlamayı kabul edecekti. kardeşine polis tacizde bulununca kardeşi bunu görmeye geldi, eric de hikayesine sadık kalması gerektiğini anladı. küçükken hep ona hikaye anlatırmış. gerçeği söyle demeye getirdiler. normalde itiraf ederse 30 yıl falan yatacaktı, bunu niye kabul etti en başında zaten onu da anlamadım ya durum böyle.

.john eric'in öldürülmesini engelledi diye kendi ile gurur duymalı, adam güya iyi bir şeyler yapmaya çalıştı şimdi aileyi mahvedecek. geriye doğru her şeyi ortaya çıkarabilir. adamın hayatta kalmaması gerekiyordu, daha azı için insanlar öldü. mafya lideri de öldü mesela, o kötü adamdı da eric iyi adam mıydı?

.adam salaklaştı iyice, ailesine böyle konuştu. annesi ile anlaşmayı kabul etmeyi sağladı. kendi ailesi dağılmış. karısı başkası ile görüşürken bir şey hissetmiyorum diyor. kendisi meslektaşı ile yatıyor falan, böyle bir hayata dönmüş.

.bunlar karakterlerin yapmayacağı işlerdi, biraz abarttılar. bir de meg'i çıkardılar. anaları gelecek diye bekliyor ama gelen giden yok. öldü mü kaldı mı ne oldu? gerginlik dozu onun tarafından da veriliyordu. 

.şimdi iki salak erkek kardeş, bir de şimdi john'un kızı gitmiş kuzeni mi oluyor nesi oluyor? amcasının oğlu ile sevgili falan olmuş, bu amerikalılarda da var mı böyle şeyler? ayıp oluyor aslında ya neyse.

.bütün bölüm böyle geçti, adamlar bir saat sarhoş adamlar peşinde koşturttu. balık avlama faslında balığı vurdular mesela. olay çıkacaktı çıkmadı ama sonunda çıktı. bir gece kulübünde kevin de kafayı çekti, sonra gitmişler birilerini bıçaklamışlar. olayları john duyup pek bir kızdı, anaları gelmese belki birbirlerini döverek öldürürlerdi, olayları bu nasıl olsa.

--- spoiler ---