27 Kasım 2018

iron fist s02e06:

The Dragon Dies at Dawn

--- spoiler ---

.daha ne kadar batıracaklar? artık bunu merak ederek izlettiriyorlar. danny hala davos'a gidip konuşayım diyor. onu belki ikna ederim diyor. gidiyor teslim ol diyor, şaka gibi. bunun gerçekleşmesi de şaka gibi. neyse ki mary karakteri davos'u paketliyor. o ara beklenmedik şekilde adamın iki yumruğunda da iron fist olmuş. kırmızı yumruk ikileşiyor mu? bir şeyin çalıntısı nasıl aslından daha çok olur? adamla mı alakalı yoksa büyülü transferle mi?

.her neyse güya adamı paketliyor, bayıltıyorlar ama mary ambülans sesi ve yağmurlardan karakter değiştiriyor. stresle geri mary olması gerekir ama danny arkasından bağırırken falan ben dağ evine gidemem, beni oraya hapsedemez diye kırık ayaklı danny'ye kötülük ediyor. hadi tamam mamam diyelim de niye kendisi aramıyor?

.davos'u bayılttık gelin hemen paketleyin dese olacak, şimdi boş yere paketlemiş oldular. bu kadar kolay olmasın diye böyle bir şey yaptılar ama çok saçma oldu.

.diğer tarafta, colleen ile dedektif karı dövmeci karılara gittiler. saçma sapan bir dövüş sahnesinden sonra karıları ikna ettiler, güçlerini geri kazanacak, lazım olduğunda bunları çağıracaklar aynı büyüyü tekrar yapacaklar. olay bu, eğer böyle olursa inanılmaz saçma olacak.

.ward ve kardeşi muhabbeti de çok saçmaydı. güya ikisi de birbirini kardeş olarak pek seviyor ama pisliği hiç bırakmıyor. en son karı neyse ki arkasını dönüp gitti. bu joy denen karı kötülerden değildi, mal babası için kötülere geçmesini hala açıklayamadılar. karakterler arası sohbette de bunun sancısını çekiyorlar. iyice sıvıyorlar yani.

--- spoiler ---