5 Kasım 2018

daredevil s03e03:

No Good Deed

--- spoiler ---

.biraz daha toparlıyorlar ama nereye kadar? allahsız daredevil, şeytan döndü olarak tanıtılıyor. matt kafasında fisk'i görüyor. onunla sohbet ediyor. gerçekte konuşmuyor herhalde. ortalıkta deli muamelesi yapmaları gerek.

.koca kapşonu ile nezih bir mekana dalıyor, kimse de necisin lan sen demiyor. en son bir kapıya kadar geliyor, orada da yeni psikopat elemanla karşılaşıp geri dönüyor. sonra avukatı sıkıştırdığı yerde fbi pataklamak zorunda kalıyor.

.neden serbest bırakıldığını anlamıyor, neden arnavutları sattığını anlamıyor. sadece bir karı için değiştiğini kabul etmiyor. sonunda da adamı öldürmeyi düşünüyor. rahibe ile ayaküstü sohbetleri bu kıvamda. aşk en iyi tedavi edendir diyor, fisk değişti mi? değişti diyelim, karı ölürse ne olacak?

.şimdi fbi adama pislik muamelesi yapıyor ama özel bir yere getirmişler koymuşlar. korunaklı bir yer ama bir sürü insan öldü. yeni bir saldırıda kim bilir ne olacak? nadeem biraz üzüldü ama durum bundan ibaret. bu adamın kötü tarafa geçeceğini düşünmüştük, onun yerine süper silahşör bir eleman çıktı geldi, psikolojik testten de geçiyor. yalanlar uyduruyor. kedisine köpeğine dedi zannettiydim ama takip ettiği bir kadınmış. pizza gecesi yaptılar güya.

.fisk'e karşı çok sert takılıyor gibi ama zamanla adamı olacakmış gibi gösteriyorlar. fisk'in durumu, tepkisi falan çok iyi durumda. hala bu kadar parayı nasıl elinde tutuyor? devlet nasıl malvarlığına el koymamış onu anlayamıyoruz. avukatları aracılığı ile idare ediyor görünüyor ama herkes bunu fark ederken devlet nasıl edememiş?

.karen kendi kendine bunları buldu. nadeem ile hafif tartıştı. patronu buna adam ayarlamaya çalışmış, oralardan geldi geçti. hepsi fisk ile savaşmaya yöneldi.

.foggy de kendi çapında bunu yapmaya çalıştı. savcıya gitti, avukatlığını teklif etti. tabii adam kabul etmedi. sonra barda kafayı bulmaya çalışırken matt çıktı geldi, artık matt öldü, kimseye söyleme ama fisk'i bana bırakın siz karışmayın, güvende olun falan dedi. karen'e yaşadığını söyletmiyor ama kendisi görünüyor. insanları ne kadar üzdüğünü fark etmiyor. olaylar böyle gelişiyor. çok saçma hakkaten. biraz tartıştılar ama uzamadı. hepsi öğrenmesi lazım artık, ölü numarası çok uzadı.

.kulağı da açılmış. bunu yeni öğreniyoruz. ortalarda tek kulakla fink attığını düşünmüştük ama normal haliyle bu kadar mı dövüşüyormuş? neyse ki mermiden falan kaçabiliyor.

--- spoiler ---