4 Kasım 2018

daredevil s03e02:

Please

--- spoiler ---

.dizinin katolik başlangıcına göre terse düşmesi bu sezonu özel mi yapıyor? tekrardan fisk olayı var gibi, o tarafa doğru gidiyoruz. fisk konuşmaları zaten hep iyi, daha iyileştirirler mi bilemiyorum. şimdi devamlı venessa'dan bahsediyor. karı ölürse şehri başlarına yıkar.

.matt'in inanç buhranı, rahibe ve pederle konuşmaları da çok iç açıcı değil. küçükken insanların dualarını dinlermiş, onları tanrının sesi olarak kabul edip yardım etmeye çalışırmış. o zamanlardan itibaren başlamış olaylar. şimdi yardım ettiği karı, tanrı yardım etti deyince, o etmedi, ben ettim diyor. böyle de bir müşrik oldu. allah affetsin.

.bu bir taraftan iyi güzel de bu maskesi ile tekrardan başa dönmüş oldu. eski kullandığı giysilerde, onları da her yerden temin edebiliyor herhalde. arkadaşlarına haber etmiyor, hepsi öldü zannediyor. iyi güzel de bu rahibi tanıyor olmaları lazım, ilk gelip bu adama sormaları lazım.

.zaten yardım ettiği karının teki, karen ile konuştu. kadın hemen hayatta olduğunu anladı ama foggy inanmıyor. bunlar inanana kadar sezon sonu gelecek. mutlaka karşılaşacaklar, o da ben sizi korumak için böyle yaptım diyecek.

.tek kulakla mı dövüyor bu kadar adamı? kulağı ne zaman iyileşecek, belki bir doktora gitse iki saniyede iyi olacak şimdi böyle boş yere uğraştırıyorlar. tekrardan sıfırlansın da nağmelerini baştan görelim, bu sefer katolik olmasın bari demişler.

.nadeem yeni tip, şimdilik fisk'i idare ediyor gibi ama en son arabada sesi soluğu çıkmadı. ölmüş olabilir, olmayabilir. yeni bir silahşör geldi, öylesine mi getirdiler onu da anlamadım. o kadar insanı öldürdüler, adam tek tabanca gelip hepsini halletti. fisk tip tip bakıyordu. ona bir şey olmadı.

.savcı ile konuşmaları da fena değildi. adam iyi aile babası ama fisk ile de iyi anlaşacak gibi. böyle bir tip getirdiler. ilkin çok uyuz geldiydi ama şimdi daha ılıman geliyor. hintli kardeşleri de katmak istemişler herhalde. ne diyelim biz buna?

--- spoiler ---