21 Ekim 2018

supernatural s14e02:

Gods and Monsters

--- spoiler ---

.evet durduk yere michael gitti diye gösterdiler. olacağı buydu zaten, kalan bölümlere yapmaya alıştıklarını yaparlar. şimdi tonla avcı oldu. bobby'yi falan nereye koyacaklar? lucifer diğer taraftan katil oldu. eleman nick, kendisi çekiçle ailesini öldürmüş. mevzu buymuş herhalde. lucifer seçtiğine göre normal biri olmaması gerek zaten.

.jack var, onun gücü hemen de gelebilir, hiç gelmeye de bilir. öyle ortaya karışık takılalım demişler. yaptıkları başka bir şey de yok zaten. şimdi gücü yok, nasıl hikayeye dahil edebiliriz derken dedesine gitti, annesini yad ettiler. gereksiz hikaye sokuşturmaca yapıyorlar. başka bir şey yapmıyorlar.

.michael ne yapmaya çalışıyordu. neden vampirleri, şunları bunları kullandı? onları modifiye edip esas avcılarımızın üzerine saldı. iyi güzel de kendisi bunların karşısına çıkıp öldüremez miydi? neden böyle yaptı? hiçbir manası yoktu resmen.

.şimdi oyun oynamıyorsa, başka planı yoksa çok saçma olacak. bir de dean'i bırakmış gibi gösterdiler, onun muhabbetlerinden sonra micheal meselesi nereye gider göreceğiz. güya deney meney yapıyordu. en son gümüşten etkilenmeyen kurt adam yaptı. bobby, anası ve sam hepsini kestiler. neydi ki bu şimdi?

.içlerinden hayvan ile beslenen bir tane kızı da öldürmediler. normalde bunun da çok geyiği yapıldıydı. güya michael diğerlerine tuzak kurmak için kızı yem olarak kullanmış. yem kullanıldıktan sonra da gerek kalmaz diyor, onu da öldürüyor. mihael karakteri pek olmadı. geçen bölüm daha oldu gibiydi ama bu bölüm daha dean gibi oynadı. bence olmadı. onlar da uzatmak istemedi, bıraktı gibi.

.jack ve nick'in derdine de laflar hazırladım ama ne diyeyim bilmiyorum. biri gücüm gitti diye kafayı yedi. diğeri ailesi yüzünden kafayı yedi. arada castiel dokununca parmak şıklatmalar da yaptı. lucifer ruhuna çok zarar vermiş de adam zaten anormal bir tipmiş. o da lucifer'in üzgün hali gibi olmaya başladı. biraz daha başarılı sanki ama yine de yapamıyorlar işte.

.bobby'nin dfa meselesi komikti ama ben alternatif evren için zannetmiştim. adam unuttu diye dfa demesi komik sayılmaz. insan fbi'cilik oynamayınca dna'yı karıştırır mı arkadaş? komik değil.

--- spoiler ---