26 Ekim 2018

shameless s07e06:

The Defenestration of Frank

--- spoiler ---

.izlerken sıkılıyorum, işler devamlı ters gidiyor. komik bir tarafı yok. carl salağını askere gönderdiler. adam olmaya göndermişler ama ne bileyim askeriyeyi bozar bu eleman. zaten son görüntülerde dayak ile karşılama komitesini dövmeye başladı. iyi bir yere gelse oğlan dizi olmaz böyle diyeceğim ama yine de olabilir aslında.

.lip'in işler biraz iyi gitse daha iyi olmaz mıydı? hadi okuldan atıldı bari stajı patlamadan biraz para kazansaydı. çok saçma oldu iyice. bir de köpek kaldı, ona bakacak mı hakkaten? 

.kız arkadaş ile ciddi takılma sıkıntısı yaşıyor, herkesle ağzına boşaldı muhabbeti yapıyor. çok abartı geliyor. hadi herkesle yaptı da ablası ile yapması nedir kardeşim? yuh artık.

.adamlar ensest meselesine girdi. en azından imasını etti. svetlana babası ile mi yatıyor? adam babası değil kocasıymış. sonra rusyadan çıktığımdan beri babamla yatmadım dedi, bu da kendi başına gönderme. pis ruslar dedirtiyorlar. 

.ian'ın olayını da hiç anlamadım. ikisi de aktifmiş, nasıl olacak lan şimdi? güldüler geçtiler arkadaş mı kalacaklar. nasıl yani? gaylikte level atladık. her şeyleri öğrendik, bir de vajinalı gay oğlan aktifmiş, onu öğrendik.

.frank hadisesi zaten komik değil. adam diğerlerini kazıklarken yine sokağa atıldı. ne olacak şimdi? yine başa mı dönecek? en azından sezon sonuna kadar biraz para yüzü göreydi. işleri iyi giderken de uyuzun teki oluyor. orası ayrı.

.debbie kafadan sakat elemanla evlenecek. en sevimli kısmı buydu ama onun da dürüstlük olayını biraz abarttılar. daha iyisi olabilirdi. cidden evlendirecekler mi? kafadan sakat olunca evlenebiliyorlar mı? frank'in hesabı da iyidi bu konuda aslında. debbie yine kafayı yiyecek böyle şey mi olur? fiona izin verdi ama iç sıkıntılı hepsi.

.onun da olayları çok saçma. şimdiden seksen bin dolar kredi çekti. çamaşırhaneyi satın alıp işletecek. evi ipotek altına aldırmış. carl'ın aldığı evi kendi ismine yaptığı için böyle yapmış. kimseye de sormamış. lip pek bozuldu, geri dön bu işten dedi ama dönmedi. ev de ellerinden giderse, yine bunu yaparlarsa yazıklar olsun diyorum.

--- spoiler ---