9 Ekim 2018

maniac s01e08:

The Lake of the Clouds

--- spoiler ---

.adamlar aslında tek bölümü ikiye ayırmış. elf ve mafya hikayesinde kaldıkları yerden devam ettiler. son kısımda gerçek dünyalarına döndüler. anne karakteri bilgisayarı meşgul ediyormuş. hikaye ona döndü ve orada bitti.

.bilgisayar yas tutuyormuş ama arkadaş da arıyormuş. anne karakteri korkup yanından kaçtı, bilgisayar da serbest kalınca esas kızı aldı götürdü. o vakte kadar c hapı ile yüzleşme sağlayıp kız kardeşinin ölümünün etkisini azaltmaya çalışıyorlardı. deneyin toptan amacı bu muydu yani?

.mafya hikayesini nereye bağlayacaklar? tiplemeler komik değil diyorum ama hala üzerinden devam ediyorlar. köstebek hikayesinden, birbirlerini vurmalara, bağırsakların dışarlara fırlamaya kadar geldiler. yine abi karakteri çılgın giriş yaptı. hikayenin bir yere gitmesi de anlamsız. ne mesajı soktular onu anlamıyoruz.

.sonra nasıl iki hikayeyi bağlarlar diye beklerken adam şahin oldu, elf diyarına uçtu. bu mudur yani? olmadı bence.

.iyi geldi, bir işe yarasın değil mi? daha varamadan havada avladılar bunu. kız kardeşi ile birlikte kurtarma görevi falan yapmasalar bari. çok gereksiz bir birleştirme muhabbeti oldu.

.ayrıca bir de teni sıcak hatunla yedi çocuk yapma geyiği eklediler. onunla birlikte kaçtılar, evlendiler pek mutlu oldular ama öyle olmuyormuş. bir göz odada yedi çocuk yaparak neyi düşünmüş olabilirler? sonra intihara meyilli tip pencereden atladı ama yerdeki minyatürlere düşmüş. bunu da komik bulmadığımı maniac ahalisine iletirim.

--- spoiler ---