6 Ekim 2018

fear the walking dead s04e14:

MM 54

--- spoiler ---

.durduk yere yeni gelmiş karakteri öldürdüler. biracı tip olarak kalıcı olur mu dedik ama adam ilk zombi ile kapışmasında güya kazanmış gibiydi ama ısırılmış, artık sonraki bölüme onun ölümü ile uğraştırırlar. böyle de gereksiz bir olay.

.zenci karının dedini anlattılar, o kısımlar fena değildi ama bir yerden sonra çok saçma. kadın kocasına kimse yardım etmedi diye gerçekten yardım eden insanları öldürmeye karar vermiş, bir sürü de insan öldürmüş. sırf insanlara yardım olsun diye yollara koli koli ihtiyaç malzemesi koyan tipleri öldürmek nedir abicim? çok malca bir hareket.

.morgan'da ben senin geçtiğin yollardan geçtim, kurtarırım falan filan diye konuşurken kadın kaçtı. kamyon ve içinde kolilerde bütün eşyaları kül oldu. zombiler doluştu, koşa koşa bir binanın tepesine geldiler ve bu kadar oldu.

.iyi güzel gerginlik vermek istemişler ama zombi sürüsünün önünde yürüyeceklerine çaktırmadan bir yere kaçamıyorlar mı? tekerlekli sandalyedeki adam yüzünden belki mümkün değil diyecekler, o vakit gürültü yaparak bir tanesi öne geçer. diğerleri bir yerde gizlenir ve böylece olayı halletmiş olurlar. bunu nasıl düşünemediler? daha önce böyle taktikler de yapmışlardı. resmen kendi yazdıklarını unutuyorlar. gereksiz gerginlik olsun, bir binada kapana kısılalım şeklinde hikaye olsun diye zorlamışlar.

.diğer tarafta daha da gereksiz bir alicia atarı var. kardeşini öldüren kötü kız, iğrenç çocuk karakter tipine sahil göstereceğim diye yolunu değiştirdi. deretepe düz gittiler, benzinleri bitti. pat diye victor ve silahşörü buldular. ulan böyle tesadüf olur mu? ufak bir yer mi orası? bir sürü denk gelişleri öyle sırıtarak açıklayamazlar. hem sahil nere burası nere, ne alaka yani?

--- spoiler ---