16 Eylül 2018

rectify s01e02:

Sexual Peeling

--- spoiler ---

.hala çekimser bir iyimserlik üzerimde. dizide özel bir durum ortaya çıkmayacak gibi. sadece normal insan halleri gibi. çok anormal bir durumun normal insanlara verdiği zarardan bahsediliyorlar. polisiyesini kurcalamak yerine şimdilik böyle yapıyorlar.

.adamlar bölümü kafasına sıkmış elemanla başlattılar ama cesedini bir bölüm geçmesine rağmen kimse bulamadı. onun kendini öldürmesi neyi değiştirir bilmiyorum ama en azından bir yerlere gidebilirdi.

.şimdi sevişen sevişene doğru gidiyor. senatör garsona çakıyor, üvey evlat karısına zorla çakıyor, bizim holden'a kendi kendine takılıyor. kapısında kardeşi dinliyor, o kadar meraklı olmasa iyi. hepsi delirecek gibi duruyor. anne karakteri zaten kafayı yedi şimdiden.

.esas sorun yavşak üvey evladın daniel holden ile yemek yemesi ve üstü kapalı sen bizim işle için iyi olmazsın demesi. anladığını da sanmıyorum ama karşılık olarak da daniel'in ona hapishanedeki tecavüzlerden bahsetmesinin ne anlamı vardı ki?

.eleman sonra karısına dönüp bu işi o yaptı diyebiliyor. neye göre diyor orası belli değil. madem masum değil neden saldınız kardeşim diyen yok. öyle karışık işler devam ediyor. adamlar bundan özel zevk almış orası belli.

.kız kadeş tipi avukat tipi ile çakışmak üzereydi ama perdeleri kapatmamışlar, bunlar arasındaki ilişki zaten bir çok şeyi mahveder. garson kız vasıtası ile senatöre de durum iletildi. karman çorman bir hadise oldu.

.üvey evlat ve karısı meselesini niye bu kadar uzattılar anlamadım. kadın cizız aşkı ile dolmuş, kocası onu çıplak görmek istiyor. sonra diyor ki daniel çıktığından beri benimle sevişmedin, bu ne lan? sonra da ölü numarası yaparak sevişiyorlar. bu kadar ağır manaları anlamak zor, nereye vardıracaklar bakalım.

.bölüm başında daniel iki gündür eve gelmemiş. kız kardeşi endişeli ortalıklarda onu arıyordu. elemanı markette veletler görüp gizlice fotoğraf çekti, bir taraf dalga geçiyor, diğer taraf öldürmek istiyor gibi. şimdilik saldıran yok, polis bölüme dahil olmadı ama kardeş endişeli idi. araba ile takip edip, görününce el sallayıp gitmek de komik oldu.

--- spoiler ---