15 Eylül 2018

fear the walking dead s04e12:

Weak 

--- spoiler ---

.tamam kötü dizi ama inanılmaz bölümler yapıyorlar. senaristler ne yapıyor anlamıyorum. adamların kafasımı güzel nedir yani tam olarak? hikayelere böldüler, esas oyuncuları öldürdüler. şimdi yeni tipler getiriyorlar ama saçma sapan, olmuyor da olmuyor işte.

.morgan tipleri bulmaya geldi. kameracı ve hemşire kendi çapında bir yerlere gelmiş. bunlar en son yağmur altında yolda duruyorlardı şimdi arazide mazotları bitmiş şekilde duruyorlardı, kameralı kadın hastalanmaya başladı.

.sonra gördük ki kadının teki sularına bir şey karıştırıyor. yine zombileri kullanan bir tip, daha önce yaptılar. insanları öldürüp zombi kölesi gibi kullanıyor. yollardaki kutuları da zehirliyor. nasıl bir manyaklıktır? gerek var mıdır? nerden icap etmiştir ben anlamadım. tatmin olmadım.

.kameralı karı diyor ki o kayıtlarda benim sevdiklerim var, o yüzden aracı terk edemem. ulan mal, alsana kasetleri öyle devam etsene madem. az daha geride kalacaktı ama kalmadı. o da salakçaydı. bu senaryoyu kim yazdıysa parmakları kırılsın, o derece malcaydı.

.araç nedeniyle adamın tekiyle tanıştılar, güya onu da kadroya alacaklardı ama yeni hastalıklı karı geldi zombisine adamı yedirdi. nedir ki şimdi bu? çok saçma.

.esas hikaye morgan ile telsiz konuşması bulup bulamayacaklarıydı. bir onlar sesleniyor, bir bunların pilleri bitiyor. sonra tam gideceklerken karşılaştılar da işte neresinden tutarsan salakça.

--- spoiler ---