25 Eylül 2018

maniac s01e04:

Furs by Sebastian

--- spoiler ---

.adamların kendi zamanına alışamadık, bir de koca bölümü komple seksenlere götürdüler. lan ne bu? bir gram keyif almadım. o kadar da uğraşmışlar. anlamadım ne işe yarayacak? lemurla ilgili bir şey mi çıkacak nedir? bu kimin hikayesi? arada kendi hikayelerini de karıştırdılar. bilgisayardaki bir hata olarak anlatacaklar belki ama toplamda neye faydası var anlamadım.

.birlikte soygunla başladılar. kadın yaşlı bakıcıymış. ölen kadının lemurunu kızına götürecekmiş. kızı ile anasının arası iyi değilmiş. lemur ile ayar vermiş. toplam hikayesi bu.

.araya bir silahlı çatışma katalım demişler. kürkçü dükkanına polis dalsın, bunlar da aralarında komikik yapsın demişler. ne tipler bunlar anlamadım. acayip acayip insan gösteriyorlar.

.esas adam ve kadın birlikte mutlu gibi de değil, kadın arkasından iş çeviriyor gibi. kostümler zaten aşırı rahatsız edici, komi bile gelmedi. esas adam mal rolünü iyi oynuyor herhalde, hep mal gibi.

.lemur için bu kadar tantana neye yaradı anlamadım. kadın lemuru satacak zannettim, onu da  yapmadı. hakkaten kızına teslim etmeye götürüyorsa neden polise söylemedi? polis madakaskara götürürüm falan dedi de birinin hayvanıysa nasıl götürüyorlar. en sonunda adam yakalandı bölüm orada bitti. bari şu geyikten çıksalardı iyidi. 

--- spoiler ---