9 Temmuz 2018

bloodline s02e09:

Part 22

--- spoiler ---

.dizi sezon sonuna bomba gibi olacak, en azından bu sezon iyi bitecek gibi. adamların yaptığı gerginliğin haddi hesabı yok. john tiplemesinin gerginlinleri suratında yumuşatması da harika oluyor. en son kapanış ekranında eleman nerdeyse altına edecekti. geçtikleri yollarda zaten bir kamera olacak, tüm tipler kameraya yakalanmış. yetmemiş danny'nin arkadaşı da olay yerindeymiş. öldürdüğünü gördü mü görmedi mi? orasını bilmiyor ama şüphesi yetti.

.eleman da marco'ya konuşmaya karar verdi. olaylar çok karışacak gibi. kolyeye bağlandı olay, nasıl bir iğrenç kolye ise artık. ölen kız kardeşlerine aitti, onun yüzünden boğulmuştu. şimdi de cinayet için delil olarak gündeme geliyor. eleman danny ortaya çıkmayınca en son görüştükleri yere bakmaya gelmiş, kolyeyi bulmuş. adamı bulamamış. aslında bir şey kanıtlamıyor. hatta john ile görüşüp görüşmediklerini de kanıtlamıyor ama bu şüphe ile kameralara falan erişirlerse olay tamam olacak. john bir adım önde ama bakalım nereye varacak?

.diğer tarafta karşı atak olarak marco ve şefinin kadına şiddet meselesini gündeme getirdiler. içişleri bakanlığından müfettişler hemen damladı, bunlar bir yere varır mı? sonucu ne kadar ciddi olur belli değil. seçim kampanyası kapışmasında marco yürek yemiş biri oldu. önceden bu kadar cesur değildi. biraz zorladılar durumu ama meg bunu bırakınca da böyle olmuş olabilir.

.danny'nin oğlu ve karısı anası tarafından kabul gördü. meg karıyı diğer adamla da gördü. evden gitmelerin istedi ama kadın kabul etmeyecek. en azından ilk defa doğru bir karar verdi. diğer şantajcı adama yanaşmaları iyice saçma sapan bir şey olacak. bari bunlar rahat dursun.

.kevin mekanı zengin abimize sattı. kendisi işin başında kalacak ama yolunda gitmeyen işler var. hemen kendini belli etti. zaten bu adamın bu kadar parayı nasıl bulduğu de belirsiz. herkese para saçıyor resmen. meg'i de paraya boğacak, öyle dedi. şantajcı tipe daha fazla para vermeyecekler ama onu da öldürebilirler. adamlar ağır katil.

.marco'nun john'un kızını okul çıkışı sorguya alması çok ağırdı. nasıl böyle bir şeyler yapabildi orası ayrı. normalde böyle bir tip değildi. john'un karısı arada kafayı yiyecek. hani bize bir şey olmayacaktı diyor. cevap yok. 

--- spoiler ---