27 Haziran 2018

the cheat s01e08:

I'm Felix

--- spoiler ---

.gittikçe salaklaşıyorlar. insan bir yerden sonra stabil olur. yeni tipler geliyor, diğerlerinden daha kötü. akbaba denen abimizi getirdiler. kodları çalan kızın kardeşinin kocasıymış. hepsi bağlantılı çıkacak bu gidişle. akbaba aynı zamanda bizim gay oğlanın da tanıdığı.

.şimdi hasta çocuk için para lazım, ilk hırsız kız kardeşine söylemişti. kaşar maşar dediler kıza, hakkaten kaşar çıktı. sonra kocası da aynı yerden gelecek paraya bel bağladı. bir buçuk milyon dolar lazımmış. şaka gibi hepsi be.

.salak saçma bir dram koydular, müzikleri hala güzel ama görüntü o kadar sahte ki müziğe yazık oluyor. sonra da uzatıyorlar da uzatıyorlar.

.felix engelleyici koyup oyuna girdi, koca şirket yerini tespit edemedi. yetmedi adamları hacklediler. onlar falan çok saçmaydı. nereleri ile düşündülerse yazıklar olsun. bölüm sonunda da felix ajan karıya telefon etti. sadece kaşar karı kodları godamana iletmesin diye. godaman da ayrı tip, yanına yeni gelen karı da aynı öyle. çalışanlardaki panik havasına da götümle güldüm. nasıl yaptınız siz bunu lan böyle?

.sanal gerçeklik olayını da açıklamıyorlar. bu bölümde anlaşıldığı şekli ile öyle bir oyun tasalarlamışlar ki görünmez bir kamera ile gerçeklikte yürüyorsun, gözlüyorsun ama seni görmüyorlar. ateş edersen de herhalde uydudan ateş edil öldürüyorlar. telefonu falan nasıl elledi orası belli değil. bu kadar salak saçma dram yapacaklarına şu bilim kurgu hikayesini çeşitlendirseler çok daha güzel bir dizi olacakmış. akbaba ne lan? o tip ne? o konuşma ne? hiç mi durun abi bu olmadı diyen çıkmamış. her şeyin yancısı zor iş. olmadı diyen adamı bulmak lazım.

--- spoiler ---