9 Haziran 2018

shameless s06e11:

Sleep No More

--- spoiler ---

.lip ne zaman işlerini berbat edecek diyorduk. mal sarhoş sarhoş sınıfın önünde artistlik yapıp kovulduktan sonra arabasını haşat edip yakalandı. hapislere falan da düşer bu gidişle. mal babasının yolundan gitmese bari.

.frank iyi baba rolü oynuyordu da neden parayı bulduğu yeri düzgün söyledi? kimse nerden bulduğuna inanmaz diye mi gerçeği söyledi? işleri yine berbat etti. sean ile kavga edildi, bir şeye yaramadı falan filan derken kalan parası ile sean'ı öldürecek bir adam tuttu. sen trende hiç tanımadığın birine çıkartıp para verir misin öyle? biraz salakçaydı, dolandırılsa bile en iyi ihtimaller yazık o kadar paraya.

.adamların paralarını aptalca kullanmaları ayrı bir hikaye zaten. insanın içini sıkıyorlar, iki dakika yüzleri gülüyor hemen sevinçleri kursaklarında kalıyor. üzüyorlar da üzüyorlar. lip denen tip zenci sevgilisi ile pek romantik bir kesit yaşarken, pat diye bipolarlığı ortaya çıkıyor. neyse ki ilaç kullanıyormuş, iyi de ilacı kullandığı sırada hani mahvolduydu? onu da geçtiler, alıştı, işi gücü olacakken yalan söyledi diye işini kaybetti. yalan söylemeyi de zenci sevgilisi söylemişti. nerden buldular çıkardılar bilemiyorum artık.

.sezon sonuna evlilik beklerken evlilik sırasında sean'ın ölümü ile gelebilirler. olaylar bu hızda ilerliyor. temposu güzeldi aslında da işte insan biraz şu malları mutlu görmek istiyor.

.fiona mutlu mesut dans ederken birazdan üzüleceğini bilmek de adamların yapmak istediği şey olsa gerek. sean ile babasının kavgasından sonra işler yine karıştı. nereye vardırırlar bilemiyorum artık, neresi olursa izlenir.

.mutlu komşularımız fantazinin doruklarına çıktı. onlar pek üzülmüyor derken pek üzmüşlerdi. şimdi kevin pek üzülecek derken adam fanteziye geçiş yaptı. svetlana ile ile ciddi düşünmeye başladılar. ilk kontrolden geldiler sonra sevişmeye başladılar, sonra kevin'e söylendi. bölüm sonu görüntülerde sevişme çizelgesi hazırlanıyordu. bu bir çılgınlık.

--- spoiler ---