14 Haziran 2018

lucifer s03e26:

Once Upon a Time

--- spoiler ---

.sanırım bu sezon 24'de bitmiş ama iki bölüm daha sallayalım demişler. naptınız abi siz böyle? aklınızı peynir ekmekle mi yediniz? nasıl saçma sapan bir sezon finaliydi anlatamam. adamlar olayları süper bir hale getirdikten sonra resmen merakta bırakıp sezonu kestiler. merak da değil aslında.

.bunca zaman decker denen karının lucifer'in gerçek kimliği hakkındaki bilgiyi öğrenip öğrenmemesi meselesi vardı. esas karakterlerinden birini öldürdükten sonra katili yakalarken bunu öğrendiler ama mevzu orada kaldı. sonraki zamanı bir türlü anlatmadılar. birinde geyik üstü anlattılar, bu bölümde de tanrı sesi ile bize durumları anlatıyor.

.saçma sapan bir polisiyeye ek olarak manipüle etmesem de insanlar zaten böyle olacaklardı. eğlendim işte falan demeye getiriyor. o kadar saçma sapan ki anlatamam.

.neymiş efendim decker'ın babası ölmemiş de bu kadın dedektif olmamış. lucifer de yine buralarda takılıyormuş ama vegas'a gidecekmiş. charlotte hırsızın teki olmuş. zaten kötü karıydı öyle yapmışlar. dan daha beter kirli polis. terapistimiz tv programcısı. adli tıpçımız da araba hırsızı falan olmuş. böyle bir evren yani. ne gerek var ki?

.bir manası yoktu. sonu da saçma sapan şekilde bitti. tanrı sesi ile başlattılar öyle bitti gitti, esas olaylar hakkında gram bilgi verilmedi. ek bölümler gibi olmuş. işin aslını astarını bilmiyorum ama...

.amenadiel'in gelişi komikti, bir tek o sahneyi beğendim ama o da dizi içinde görülmüyor bile. arabanın içinden elemanı çıkartıyor. eleman gelince zaman duruyor falan filan olayları işte.

--- spoiler ---