25 Haziran 2018

fear the walking dead s04e06:

Just in Case

--- spoiler ---

.aman da geçmiş hikayelerini yesinler. bir karı var, onun için karışan hayatlar var. bütün işleri bu yeni gelen silahşör abimizin laura dediği karı yapmış gibi anlattılar. salak alicia kendini tutamadı ve adamı vurdu, muhtemelen de öldürdü.

.morgan öldürmeme olayı yapmasın mümkünse, yaptıkça adam ölüyor. yaptıkça etrafındakiler sapır sapır dökülüyor. çok ayıp oluyor, diğer taraftan da sakınan göze çöp batıyor.

.güya büyük katliam çıkmasın diye karşı tarafa buluşma noktanıza gitmeyin diye uyarı gönderiyor. adamlar daha kalabalık ve silahlı geliyor, silahlar karşı karşıya iken pat diye diğer karı çıkıyor ve olaylar karışıyor.

.bunların geçmiş hikayesinde ne olmuş. anne madison olayları iyi yönetmiş gibi gösteriyorlar. zaten victor denen mal insan neyse odur kafasında, sakladığı yiyecekleri falan da söyledi. sonra yeni gelen karının hikayesini aktardılar.

.neden bunlara paylaşmış hikayesini? hadi paylaştı neden bunları satmış geri? orası da meçhul. bu karının kızı hastalanmış, ilaç bulmaya aramaya gitmiş. üç gün içinde bulmuş ama çok geç olmuş, kızı ölünce diğerlerini yemiş. herkesler zombi olmuş. mekanın hali buymuş, gizli hikayesi buymuş. bunu silahşöre söylese, sonsuza kadar mutlu yaşasalar daha tatlı olabilirdi. madison salağına söyleyince ne elde etti ki?

.bu gruptan ne görmüş olabilir yani? neyse işte kendi mekanından erzak toplayınca akbabalar gitti. en azından gitmiş gibi yaptılar, anne madison yine de her ihtimale karşı bir önlem bıraktı. son gelen araba da o önlemdi sanırım. 

.anneleri nasıl öldü? orası belli değil. bir an ölmedi diye korktum ama neyse ki bu sezon ölecek diye umuyorum. sonra tekrar gelir kafa ağrıtır mı bilmiyorum ama işler şimdilik böyle. salak bir karı her şeyi kameraya çekiyor, zombi dünyasında da böyle bir fantastiklik yani.

--- spoiler ---