25 Haziran 2018

shameless s07e01:

Hiraeth

--- spoiler ---

.yeni sezonu biraz sönük başladı. yahudi lobisi oral seks için bir güzelleme yapmış herhalde. carl kardeşimizin sevgilisi sünnetli olmadığı için buna muamele çekmiyormuş. koku falan oluyormuş herhalde. bunu ele aldılar, sonunda carl sakladığı parları da kullanarak güzelce sünnetini oldu. hak etti oğlan artık.

.frank'in su altı sahneleri ile uğraşmışlar. elemanı göle atıp ölmesini beklemişler. bir ay da kimse sormamış. komaya girmiş, bir ay sonra hastanede uyandı. hemşire temizlik yaparken ihtiyacını giderdi, o kısım biraz komikti bak.

.sonra ailesine dadandı, zorla içerlere girmeler, ayakta duramadan yaratığı karmaşa inanılmaz, adam iradeli bir şahsiyet hakketen. fiona ilk dışarı attı, sonra odasına çiviledi kendini. tabiri caiz ise tabii...

.lip rehabilite gördü, alkol alıyor ama insan gibi alıyor, bunun çabalarında dolanıyor. hocası insan evladı çıktı, söz verdiği şekilde davranıyor ama eski işi de yok, üniversiteye de devam edemiyor. tekrar bulaşıkçılığa döndü, üzücü bir hadise.

.debbie hırsızlığa başladı, bebek arabası çalıyor. cüzdan içinde oluyor. arabayı satıyor da bir sürü para kullanıyor. bebeğini az daha bırakıyordu. bir ayda çabuk pes etmiş ama şimdi hırsızlığı sevdi, buradan başına bir haller gelir, orası kesin.

.ian'ın gay zencisi sevgilisi onu bir kadın ile aldatıyormuş. travesti olsa daha iyi diyerek bölümü öyle bitirdiler. o derece heterolardan tiskiniyor, öyle bir gay ki bu inan, sapına kadar. zaten babasının göldeki gördüğü görüntü de buydu, tanımlayan sadece bu yani.

.sevimli komşularımızda olaylar iyice tatlıya gitmiş. üçlü hayatlarına devam ediyorlar. svetlana matematik dahisi çıktı. ekonomiden anlıyor, geli giderlerden anlıyor. aile toplantısı deyince kevin viagrasını atmış gelmiş, komik insanlar. iyice komik olmuşlar. bu kadar kötülük içinde hayatları nisbeten iyi yani.

--- spoiler ---